Ce spun pozele de pe Facebook despre el

De Diana Zagrean, pe

Pozele lui de vacanţă te pun pe gânduri? Nu ştii cum să interpretezi anumite ipostaze în care el a fost surprins, sau în care s-a fotografiat singur? Vezi ce spun pozele de pe Facebook despre el.

Pozele de profil

Poza lui de profil spune multe despre personalitatea unui bărbat. Indiferent de reţeaua de socializare pe care îi analizezi profilul, fotografia principală este un indiciu foarte bun despre personalitatea lui.
Dacă are ca poză de profil o fotografie plan american (bust), în care faţa i se vede foarte bine, ai de-a face cu un tip sincer, destul de clasic şi chiar tradiţionalist. Nu se ascunde şi nu vrea să pară ceea ce nu este.
Dacă poza lui de profil este încadrată strâmb, are lumina în spate, părul în ochi sau filtre de culoare, ai dat peste un suflet de artist, care se consideră urât. Toate artificiile care vor să apră artistice şi demne de a impresiona femei sunt, de fapt, dovezi de lipsă de încredere în sine. În plus, dacă pe Facebook face pe nebunul şi nu-şi arată faţa, de ce ar fi sincer în viaţa reală?

Pozele din vacanţa de vară

Tocmai ce s-a întors din concediu şi a umplut reţeaua de socializare de fotografii din vacanţă? Vezi ce spun pozele desre el.
Este înconjurat de o gaşcă mare de băieţi şi fete, au în spate maşinile şi sticle de bere în mână? Ai de-a face cu un tip activ, care pune mare preţ pe prietenie şi pe gaşca lui (şi părerile lor). Dacă vrei să-l impresionezi, câştigă încrederea unor membri din gaşcă şi ei te vor susţine.
Are poze de tip selfie cu tot felul de peisaje în spate? Este un singuratic care refuză să fie plictisitor. Doar pentru că nu are un grup de prieteni cu care să emargă în concediu, nu înseamnă că nu vrea să trăiască viaţa din plin. Poate că toţi prietenii lui sunt căsătoriţi şi cu copii mici, sau poate că nu a reuşit să adune la un loc mai multe grupuri mici de cunoştinţe într-un singur concediu.
Dacă apare în tot felul de fotografii din club, înconjurat de fete semi dezbrăcate şi băieţi transpiraţi şi roşii la faţă, nu te pripi să-l judeci aspru.
Poate că îi place viaţa de noapte din cluburi şi petrece des. Astfel de viaţă nu este pentru oricine, dar nu înseamnă că nu te poţi distra cu el.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter