Descoperă sexul care îl face să se îndrăgostească de tine!

De Stela Moisescu, pe

O noapte de sex pasional după prima întâlnire îi va menţine interesul cel mult o lună, spun sexologii, pentru că sexul fără o provocare nu naşte sentimente de iubire…
… prea puternice.

Sexul poate fi arma ta secretă, care să-ţi aducă inima lui pe tavă, dar trebui să ştii când şi cum să-l foloseşti!

Când este ideal să faci sex pentru a-i trezi sentimentele de iubire?

Marcia Augustine, expert în dating te sfătuieşte să ai la început cu iubitul tău o relaţie intimă şi senzual, dar nu sexuală. Deci, petreceţi momente romantice în doi, pregătiţi cina împreună, răsfaţă-l cu un masaj, faceţi o baie împreună… dar amână orice act sexual!

Specialistul explică faptul că sexul tinde să vă acapareze la început relaţia. Punând atât accent pe sex, ignoraţi latura emoţională, care ar putea da naştere unor frumoase sentimente. Senzualitatea platonică pune bazele unei relaţii solide, pentru că vă permite să vă cunoaşteţi mai bine şi să vă conectaţi la nivel emoţional, iar satisfacerea pornirilor sexuale fără să aşteptaţi, face exact opusul, este de părere Augustine.

„Orice bărbat care primeşte sexul pe tavă din prima seară se va bucura, dar se va întreba cum de a mers totul aşa de uşor. Mulţi nu vor mai fi interesaţi să o cunoască pe respectiva femeie şi din alte puncte de vedere şi se vor rezuma la o relaţie sexuală cu ea”, spune Alin.

Nu doar considerentele sociale sunt importante, ci şi cele hormonale. Încă o dată, hormonii par să dicteze ceea ce simţim, cel puţin la început.

„Dopamina este hormonul cheie, în cazul bărbaţilor”, spune Susan Kuchinskas, autorul cărţii „The Chemistry Of Connection”. „Îi face pe bărbaţi să îşi dorească să marcheze. Cu cât îl ţii mai mult timp pe jar, cu atât va încerca mai mult, iar repetiţia va crea inevitabil o legătură emoţională.” Între timp tu vei beneficia de atenţia bărbatului respectiv. Află că atingerile tandre, îmbrăţişările şi senzaţia că eşti protejată îţi stimulează producţia de oxitocină, hormon cheie în cazul reprezentantelor sexului frumos. Aşa că, şi tu vei simţi că îl iubeşti, dacă amâni sexul.

Ce fel de sex îi trezeşte sentimente de iubire?

Când în sfârşit faceţi sex, menţine totul cât mai simplu. Nu căuta să joci rolul de femeie fatală. În pat ar trebui să te concentrezi doar pe atracţia pe care o simţi faţă de iubitul tău. Las-o să te controleze şi acţionează instinctiv. Acesta este genul de sex care vă face să exclamaţi de plăcere!

Expertul Susan Kuchinskas vă mai sfătuieşte să aduci câteva tehnici de sex tantric în partidele voastre. Avantaje sunt de necontestat. Dă click şi află totul despre sexul tantric! Nu în ultimul rand, caută poziţii sexuale care vă permit contact vizual şi din care vă puteţi atinge şi săruta în voie.

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter