Semne că iubitul tău este plictisitor în pat

De Stela Moisescu, pe

În cazul în care ai avut un singur partener de sex, poate doi, cum ştii că respectivii ţi-au oferit tot ce era de oferit în pat pentru ca tu să fii total satisfăcută?
Desigur, răspunsul la această întrebare nu constă în a face sex cu cât mai mulţi bărbaţi. Doar că multe femei preferă să creadă despre ele că sunt pretenţioase, chiar anorgasmice (!), în loc să admită şi posibilitatea că partenerul lor este atât de plictisitor încât nu le poate oferi extazul.

Dacă îl iubeşti aşa de tare încât preferi să dai vina pe tine, află că, într-un final, frustrările din pat vor răbufni şi în restul relaţiei. Cel mai bine este să tai răul din rădăcină şi să afli, până la urmă, cât de priceput este partenerul tău în aşternut.

Nu trebuie decât să citeşti afirmaţii de mai jos şi să vezi dacă eşti sau nu de acord cu ele. În cazul în care aprobi mai bine de jumătate dintre ele, ai parte, din păcate, de un partener care nu excelează la capitolul sex. Cu puţin exerciţiu, îl poţi ajuta să devină bun la pat.

1. În timpul sexului te atinge doar atunci când vrea să schimbe poziţia. Cu această abordare, logic că te simţi folosită, nu iubită. Dacă te-ar atinge în mod constant şi te-ar mângâia, cu siguranţă ai simţi fiori.

2. Îţi cere permisiunea pentru orice în pat. Deşi în sinea ta îţi spui că este un bărbat cu bun simţ, care te respectă, în pat nu se aplică acelaşi cod al bunelor maniere. Ai putea rămâne surprinsă de plăcerea pe care o simţi cu un bărbat decis, care ştie cum să ia iniţiativa.

3. Preludiul durează mai puţin de 15  de minute. În acest caz, nu e doar plictisitor, ci şi leneş sau grăbit. Ai nevoie de aceste minute de răsfăţ, pentur a avea mai apoi orgasm în timpul sexului.

4. Nu îţi împărtăşeşte fanteziile sale. Este destul de trist, ca femeie, să te simţi singură când faci sex cu iubitul tău. Dar dacă el „tace şi face”, e posibil să simţi că aveţi doar fizic vorbind o viaţă sexuală. Atunci când nu există comunicare în pat, nu există nici orgasme de partea femeii, în majoritatea cazurilor!

5. Nu îţi atinge clitorisul decât în timpul preludiului. Şi atunci e bine, dar dacă uită să te stimuleze pe această cale odată ce a început partea interesantă pentru el, adică sexul propriu-zis, tu nu vei fi la fel de interesată de experienţă. Deşi mulţi sexologi îţi recomandă să te atingi singură în timpul sexului, dacă vrei să te simţi bine, atunci unde mai este farmecul sexului cu altă persoană?

6. Până acum nu te-a surprins cu nimic nou, provocator sau romantic în pat? Dacă sunteţi de câteva luni împreună, iar el vine în pat cu acelaşi repertoriu, e normal să simţi că lucrurile stagnează. Elementul surpriză este mult mai important pentru femei, căci el ne oferă acel dram de stimulare mentală de care avem nevoie pentru a atinge orgasmul. Aşa că o surpriză romantică, un gest neaşteptat… ar putea face diferenţa.

Dacă ai constatat aceste lucruri la iubitul tău, e cazul să iei măsuri! Dă click şi află cu ce gen de abordări îl poţi face pe iubitul tău să fie bun la pat!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter