Trezeşte-i pofta de sex cu replici pline de fantezie!

De Stela Moisescu, pe

Complimentele, sms-urile sau discuţiile la o cafea îi pot trezi pofta de sex, dacă foloseşti cuvintele potrivite. De ce ai încerca să-l inciţi cu câteva vorbe,…
… în locul unei atingeri bine plasate? Imaginează-ţi cât de fascinat va fi de tine, dacă simte că te doreşte cu ardoare, fără ca tu să-l atingi…

Iată 10 replici scurte, dar de efect, cu care îi trezeşti pofta de sex!

1. „Bluza asta îmi face decolteul prea adânc?”- întreabă-l ca din senin, când alegi cu ce să te îmbraci.

2. „Ce sexy arăţi când conduci! Poate mă conduci pe mine mai târziu…”- spune-i asta când te afli pe scaunul din dreapta.

3. „Ce să facem până vin musafirii?”- întreabă-l pe un ton plictisit, în timp ce te schimbi în ceva mai prezentabil.

4. „Ce braţe puternice ai!”, exclamă pe un ton jucăuş atunci când el te strânge în braţe.

5. „În seara asta îţi gătesc mâncarea ta preferată, dacă aduci tu desertul… Nu uita de frişcă!”, iată un sms pe care i-l poţi da când ştii că pleacă de la serviciu.

6. „Poţi să îmi închizi fermoarul la rochie?”- este o replică clasică, pe care orice bărbat şi-ar dori să o primească de la iubita lui semi înbrăcată într-o rochie sexy.

7. „O să mă simt singură în cabina de probă, dacă nu vii cu mine la cumpărături”- iată o bună strategie de a-l convinge să iasă cu tine la cumpărături.

8. „Ce bine miroşi…”, şopteşte-i în timp ce eşti aproape de gâtul lui.
9. „Blugii ăştia îmi pun în evidenţă posteriorul!” sau „Rujul ăsta îmi face buzele mai voluptoase, nu?”- dacă te vede cum te uiţi în oglindă şi îţi place ce vezi, emani o încredere de sine, care îl va incita.

10. „Am o poftă nebună de… îngheţată”- până termini de rostit propoziţia iubitul tău va avea deja un scenariu sexual în minte.

Dă click şi află ce replici vrea să audă un bărbat în timpul sexului!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter