Întrebări stupide de pe Internet. Vezi ce nelămuriri ciudate au unii oameni

De Diana Zagrean, pe

Unii oameni îşi pun întrebări stupide, indiferent de vârstă sau nivel de educaţie.. De când avem cu toţii Internetul la îndemână, nimic nu-i mai opreşte să-şi satisfacă curiozităţile bizare. Vezi ce intrebări stupide pun unii oameni pe Internet.
 

Cele mai stupide întrebări de pe forumuri

1. Cum ştiu dacă copilul meu este cu adevărat copilul meu?
„Sunt foarte îngrijorată că copilul meu nu este cu adevărat al meu. Am bănuieli că soţul meu m-a înşelat în trecut şi mă întrebam cum pot şti sigur dacă nu cumva am purtat copilul altei femei. Îmi iubesc foarte mult copilul şi aş vrea să fiu sigură că este al meu. Mă puteţi ajuta?”
2. Piticii au vedere cu infraroşu?
„Mi s-a spus că persoanele cu nanism pot vedea ca ziua pe întuneric. Mă întrebam dacă e adevărat, sau doar un mit. Am un coleg care suferă de nanism şi l-am întrebat, dar s-a uitat lung la mine şi nu a spus nimic. Oare s-a ofensat că râd de vederea lui nocturnă evidentă, sau este doar un mit şi a crezut că îmi bat joc?”

3. Există autografe originale ale lui Iisus Hristos?
„Ştiu că se găsesc pe net de vânzare tot felul de autografe originale semnate de vedete ca John Lennon, sau George Washington. Există astfel de obiecte semnate de Iisus Hristos? Dacă nu pe eBay, poate are cineva unul acasă?”
4. „Am înghiţit un cub de gheaţă şi încă nu a ieşit. Să-mi fac griji? A rămas blocat în intestine?”
5. Pot să mă uit la o poză cu soarele?
„Ştiu că este periculos pentru ochi să te uiţi direct la soare. Dar mă întreb dacă fac o poză soarelui cu telefonul, ar fi mai sănătos? Pot să mă uit aşa la soare?”
6. Cum pot să-mi schimb rasa?
„Vreau să îmi schimb rasa. Anul trecut eram catolic, dar m-am plictisit de asta şi acum aş vrea să fiu chinez sau rus. Aveţi idee cum se schimbă rasa?”
7. Poţi să slăbeşti dacă te freci pe burtă?
„Am 26 de ani, 1,67 m înălţime şi 99 de kilograme. Fiica mea de 14 ani se ruşinează cu mine şi sunt conştientă că va dura foarte mult să scap de toată grăsimea asta. Am auzit că dacă îţi freci palmele timp de 15 scunde foarte repede şi apoi le aplici aşa, fierbinţi în jurul buricului, slăbeşti mult. Este adevărat? Oare cât timp ar trebui să aplic acest truc pentru a slăbi măcar până la 70 de kilograme?”
8. Cum îmi transform monitorul în oglindă?
„Vreau să folosesc un fel de background la computer, astfel încât să fie o oglindă. Aveţi idee ce imagine ar trebui să descarc, sau ce altceva să fac? Am încercat să scanez o oglindă şi nu a funcţionat”
9. Pot să aflu dacă mă înşală după mirosul gazelor?
„Soţul meu suferă de flatulenţă de mulţi ani şi toată lumea din familie îi cunoaşte mirosul. De ceva timp rămâne tot mai des peste program la serviciu şi când vine acasă, gazele lui miros foarte ciudat. Oare mă înşală? Pot să-mi dau seama dacă are pe altcineva după mirosul gazelor lui?”
10. Oare oamenii vor putea merge pe soare?
„Mă întrebam, dacă oamenii au mers pe Lună şl vor păşi pe Marte, cum ar fi ca într-o zi să punem piciorul pe suprafaţa soarelui? Ştiu că are milioane de grade, dar oare nu ar fi mai ok să mergem acolo iarna? Bănbuiesc că un soare cu o temperatură de vreo -10 grade cât sunt iarna e destul de sigur şi nu mai frige.”
Sursa foto: Shutterstock
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter