Relaţii: 5 semne că va fi un tată bun

De Libertatea pentru femei, pe Ultimul update Miercuri, 15 februarie 2023, 16:28

Vă întâlniți de ceva vreme și te gândești că el este alesul? Este cuceritor și drăguț cu tine? Și totuși, dacă vrei o relație serioasă, te întrebi dacă va fi sau nu un tată bun. Iată cum îți poți da seama de asta.

1 Se poartă bine cu mama lui

Fii atentă la relația cu mama lui. Felul în care se poartă cu ea arată cum va fi el în familie. O respectă? Îi place să o viziteze? O ajută la treburile casnice? Este bun prieten cu ea? Dacă răspunsurile sunt „da”, atunci înseamnă că l-a crescut bine, că are o părere bună despre femei, în general, și că te va aprecia și atunci când vei deveni, la rândul tău, mamă.

2 Este altruist

Știi care este primul lucru pe care îl înveți, ca părinte? Că nu vei mai fi pe primul loc. Deci, dacă viitorul tău soț se crede centrul Universului și are pretenția să fie tratat ca atare, ai grijă. Dacă vezi însă că renunță la ceea ce-i face plăcere pentru a-și ajuta familia sau de dragul tău, este, cu siguranță un semn bun.

3. Nu este un maniac al ordinii și curățeniei

Surpriză! Copiii pot fi dezordonaţi și, oricât de drăguți ar fi, fac, de multe ori, mizerie. Dacă ține morțiș ca orice lucru să fie tot timpul la locul lui, cu orice preț, dacă se enervează când nu se întâmplă asta și numai gândul la scutece murdare îl face să vomite… mai bine te mai gândești. Dacă, în schimb, este relaxat în ceea ce privește amănuntele de genul ăsta, fără a fi din cale afară de dezordonat el însuși, este de bine.

4. Este flexibil

Un tată bun este capabil să-și schimbe programul în funcție de nevoile familiei. Ce te faci dacă este frustrat că nu mai poate merge un weekend la munte pentru că celui mic îi este rău? Ar trebui să nu se supere ușor dacă lucrurile nu merg cum vrea, pentru că acest lucru se va întâmpla des atunci când veți avea copii. Dacă e genul care nu se poate adapta schimbărilor rapide, ar putea trăi un adevărat coșmar în rolul de tată și această stare de spirit se va transmite întregii familii. Dar, dacă schimbările de planuri nu îl deranjează, ar putea fi cel pe care îl cauți.

5. Este un bun frate mai mare

Are grijă de frații mai mici sau de nepoței? Îi place să petreacă timp cu ei? Știe să se pună la mintea lor, dar și să-i corecteze atunci când greșesc? Este responsabil, grijuliu și, totodată, jucăuș? Ei bine, felicitări, ai găsit tatăl ideal pentru copiii tăi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter