Te face mai fericită un bărbat matur? 3 vedete spun că da!

De Stela Moisescu, pe

Este relaţia cu un bărbat matur o alegere înţeleaptă? Trei vedete tinere, sexy şi independente financiar s-au îndrăgostit nebuneşte de bărbaţi care au trecut de prima tinereţe.
E clar că nu vorbim de relaţii bazate pe interes cu bărbaţi mai în vârstă şi mai înstăriţi, când le amintim pe Scarlett Johansson, Beyonce şi Megan Fox!

Ei bine, un bărbat matur are un as în mânecă pe care niciun tip tânăr nu-l poate egala: experienţă de viaţă! Şi cred că îţi dai seama căile prin care un astfel de bărbat poate face fericită o femeie, tocmai pentru că ea este mult mai tânără.

Dacă bărbaţii tineri preferă jocurile şi plăcerile trecătoare, un bărbat cu experienţă de viaţă îţi poate oferi stabilitatea pe care tu o cauţi, indiferent că vorbim de planul emoţional sau de cel financiar.

Per total, un bărbat matur are o atitudine sofisticată şi pragmatică, pe care o poţi dobândi doar odată cu trecerea timpului.

În cazul în care îţi doreşti întemeierea unei familii la douăzeci şi ceva de ani, slabe sunt şansele să întâlneşti un bărbat de aceeaşi vârstă cu tine, care să îşi dorească aceleaşi lucruri. Un bărbat matur îţi pune la dispoziţie mai multe opţiuni şi te îmbogăţeşte pe mai multe planuri. Cel puţin aşa susţin vedetele tinere care sunt implicate în relaţii cu bărbaţi trecuţi de prima tinereţe.

Citeşte în paginile următoare ce au avut de învăţat Scarlett Johansson, Beyonce şi Megan Fox de la iubiţii lor mai maturi!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter