Cum îţi inciţi iubitul la vară? 5 idei de preludiu!

De Stela Moisescu, pe

Vara ne oferă multe maniere în care să ne bucurăm de sex, în afară de cel „sub păturică”, unde e cald şi bine. Aşadar, vara avem ocazia să ne jucăm cu simţurile noastre…
…şi să testăm scenarii sexy, care pot da startul unor partide incredibile de sex. Dacă nu ştii cum să-ţi abordezi iubitul cu fantezie vara aceata, îţi oferim noi surse de inspiraţie.

Iată cinci tipuri de preludiu pe care trebuie să le încerci vara aceasta!

Preludiu în apă

Sexul în apa mării este contraindicat din mai multe motive. Asta nu înseamnă că nu poţi profita de intimitatea pe care ţi-o oferă valurile mării pentru a iniţia un joc erotic. Penetrarea nu validează un act sexual. Tachinaţi-vă în apa mării şi puteţi ajunge la orgasm, înainte să ajungeţi la hotel, acolo unde se va consuma partida de sex în toată regula.

Preludiu la minut

Ce presupune el? O fustă şi o pereche minusculă de bikini, ce poate fi îndepărtată cu uşurinţă. Aşa veţi trăi un preludiu intens, care nu implică decât câteva gesturi practice, urmat de actul în sine, care se poate petrece într-un loc semipublic. Uneori, cel mai intens preludiu este cel grăbit, care merge direct la ţintă. Vara este sezonul perfect pentru experienţe sexuale palpitante, care pot da vieţii de cuplu o aromă picantă. Încearcă să-l seduci simplu, pe o bancă noaptea târziu, aşezându-te la el în braţe. Ghidează-l cu mâinile şi dă-i de înţeles ce anume îţi doreşti de la el… chiar acolo, chiar atunci.

Preludiu pe furtună

Dacă vă prinde furtuna pe afară, nu fugiţi repede să vă adăpostiţi. Oferă-i un sărut pătimaş şi lipeşte-ţi trupul de al lui, pentru ca el să îţi simţă exaltarea. Stropii de ploaie, cerul întunecat sfârtecat de fulgere şi tunetele asurzitoare vă cresc adrenalina şi suspansul de a ajunge mai repede acasă, unde, clar vor ieşi scântei.

Preludiu rece

De ce ai nevoie vara? De ceva rece, pentru a te bucura mai apoi de toate lucrurile fierbinţi. Ideea de a face sex te poate sufoca, dacă este atât de cald încât nici nu suporţi să fii atinsă. Roagă-ţi în acest caz iubitul să te atingă senzual cu un cub de gheaţă. Dă click şi află zonele erogene feminine şi zonele erogene masculine, pentru a şti ce puncte să nu ocoliţi. Dacă eşti în panică de timp, şi un duş rece poate fi un preludiu răcoritor!

Preludiu oral

Vara sexul în public tentează tot mai multe pereche îndrăgostite să rişte în aer liber. Dacă nu îţi place să trăieşti senzaţii atât de tari, mizează pe un preludiu scurt şi incitant în public, în care e musai să incluzi sexul oral. Iubitul tău ar putea să fie chiar mai încântat decât de un act sexual clasic. Aşa că surprinde-l cu o invitaţie indecentă atunci când consideri că nu vă vede nimeni.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter