Poziţii sexuale simple pentru plăcere maximă

De Stela Moisescu, pe

Plăcerea din timpul sexului nu derivă din complexitatea unei poziţii de sex. Variantele simple sunt cele care ne pun cel mai adesea pe jar. De ce? Pentru că…
… o poziţie simplă îţi oferă libertate de mişcare, fără să te obosească. Aşa ai cele mai mari şanse să atingi orgasmul.

Iată şase poziţii sexuale simple, din care poţi atinge plăcerea maximă cu minim de efort!

1. Iubitul tău stă întins pe spate cu picioarele uşor îndoite. Pe ele îţi vei rezema tu spatele când te aşezi deasupra lui. În rest nu trebuie decât să stai cu picioarele îndoite în laterale, iar cu mâinile eşti liberă să-ţi atingi clitorisul, pentru ca orgasmul să vină garantat.

2. Încearcă poziţia de mai sus şi inversată, adică să stai cu spatele la el şi cu pieptul sprijinit pe picioarele lui, în timp ce iubitul tău se poate plimba cu mâinile pe spatele, posteriorul sau copasele tale…

3. Iubitul tău stă pe pat, în şezut, iar tu te vei aşeza în poala lui, cu faţa la el. Poziţia mâinilor este foarte importantă în cazul amândurora. În timp ce tu te apleci uşor pe spate şi te sprijini în mâini, el îţi apucă coapsele şi fesierii în palme, pentru a te ghida, în timp ce te mişti. Astfel, totul devine foarte uşor.

4. Dacă nu îţi place poziţia doggie style (n.r. tu eşti spirjinită în mâini şi picioare, iar el stă în genunchi în spatele tău), căci penetrarea ţi se pare prea profundă, iată secretul care simplifică lucrurile: roagă-l pe iubitul tău să-şi ţină genunchii apropiaţi, astfel încât să se afle cu ei între picioarele tale şi să coboare un pic posteriorul când te penetrează! În acest fel se crează un spaţiu între bazinul lui şi posteriorul tău, iar tu nu vei mai simţi atât de profundă penetrarea.

5. O altă poziţie care vă garantează confortul şi plăcerea, totodată, este aceasta: iubitul tău stă în şezut, cu picioarele întinse în faţă şi se lasă un pic pe spate, sprijinindu-se în mâini. Tu te aşezi cu faţa la el imitându-i poziţia corpului, având grijă să-ţi strecori un picior sub al lui, iar pe celălalt să îl laşi deasupra.

6.Încearcă poziţia misionarului şi altfel: în timp ce tu stai cu picioarele întinse şi apropiate, iubitul tău se poziţionează deasupra ta, având grijă să îţi strângă şoldurile între genunchii lui. Mai apoi se apleacă în faţă, sprijinindu-se în mâini. Poziţia este comodă pentru amândoi!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter