5 poziţii sexuale pentru un vagin mai strâmt

De Raluca Cristea, pe Ultimul update Luni, 21 august 2017, 13:31

Poziţiile sexuale fac dintr-o partidă de sex ceva de neuitat sau din contră, ceva de uitat urgent. Şi asta doar pentru că penisul şi vaginul par să nu se înţeleagă.

Cum adică să nu se înţeleagă? Simplu: nepotrivire de dimensiuni! Tu ai vaginul mai larg sau el are penisul mai mic. Rezultatul este acelaşi – pereţii vaginului nu se mulează pe penis, nu există frecare, nici lubrifiere, nici plăcere. Să găseşti poziţia sexuală pentru sex de neuitat nu este ceva tocmai uşor mai ales atunci când dimensiunile par să nu se potrivească, dar nu imposibil.

Ai mai jos 5 poziţii sexuale care îţi fac vaginul mai strâmt, chiar cu două avantaje: vaginul se mulează mai bine pe penis şi, se tonifiază musculatura vaginală.

Poziţia Foarfeca

Întinde-te pe spate şi du-ţi genunchii la piept. Partenerul se aşează în faţa ta şi te penetrează astfel încât tălpile tale îi stau pe piept. Unghiul de penetrare este adânc şi pereţii vaginului se mulează mai bine pe penis. Variaţia de poziţie cu vaginul chiar mai strâns de atât este adevărata poziţie sexuală Foarfeca, atunci când din pozitia de acum întinzi picioarele pe umărul stâng al partenerului şi le încrucişezi.

Poziţia Lotus

Una dintre cele mai cunoscute poziţii sexuale, dar dintre cele puţin mai complicate. Iubitul tău se aşează pe pat cu picioarele încrucişate în stil Indian, ca într-o poziţie pentru meditaţie. Tu te aşezi deasupra, încolăcindu-ţi picioarele după spatele lui. Este mai greu să impui un ritm, însă încet încet vă găsiţi tipul de mişcare confortabil. În plus, este o poziţie foarte senzuală.

Poziţia În picioare

Amândoi în picioare: tu stai cu faţa sau cu spatele la perete şi iubitul te penetrează. Pentru un unghi de penetrare mai bun, trebuie să ridici puţin un picior. Lui îi va plăcea la nebunie să te domine în timp ce te lipeşte de perete.

Poziţia Linguriţa

Cea mai senzuală poziţie cu penetrare de la spate, potrivită pentru sex normal şi sex anal. În caz că nu ştii deja, trebuie să stai întinsă pe o parte, cu spatele la iubitul tău, care te penetrează. Bazinele voastre formează o linguriţă. În plus, unghiul de penetrare este perfect pentru stimularea punctului G.

Poziţia În genunchi

Pe pat sau pe podea, trebuie să vă aşezaţi unul în faţa celuilalt, în genunchi. Tu trebuie doar să ţii picioarele puţin depărtate şi partenerul te penetrează. Deşi penetrarea este puţin mai dificilă dacă nu ridici puţin bazinul, unghiul de penetrare este unul destul de bun, iar senzaţia de vagin strâmt este intensă.

Şi dacă vrei să îţi tonifiezi şi altceva în afară de musculatura vaginală, încearcă alte 5 poziţii, pentru tonifierea coapselor şi feselor!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter