Pot mima bărbaţii o întreagă relaţie? Iată semnele!

De Stela Moisescu, pe

De când Sharon Stone a rostit celebrul citat: „Poate că femeile sunt capabile să mimeze un orgasm, dar bărbaţii pot mima o întreagă relaţie” s-a tot vehiculat că…
… reprezentantele sexului frumos mimează orgasme pentru a avea o relaţie armonioasă, în timp ce domnii mimează o poveste de iubire doar pentru a se bucura de orgasme. Şi cum atâtea femei, într-adevăr, mimează uneori orgasmul, fără ca partenerii lor să se prindă, nu ne rămâne decât să ne întrebăm dacă nu cumva şi noi suntem induse în eroare.

Este posibil ca iubitul tău să mimeze o relaţie serioasă cu tine, doar pentru că te consideră bună la pat?

Dacă nu eşti sigură pe sentimentele sale, iată care sunt semnele care îţi arată că te înşală emoţional şi a creionat o frumoasă poveste de dragoste, dar falsă, totul pentru a beneficia de sex de calitate!

1. Iubitul tău te copleşeşte cu declaraţii amoroase precum „Eşti cea mai frumoasă femeie pe care am întâlnit-o”, „Eşti perfectă!”, „Am nevoie de tine”?Astfel de texte, rostite la începutul unei relaţii nu sunt autentice. Un bărbat care simte lucruri atât de intense, cel mai probabil le va ţine pentru el la început.

În cazul în care te copleşeşte cu tot felul de complimente siropoase, înseamnă că vrea să facă cât mai repede sex cu tine. Tactica e simplă: îşi propune ca el să fie bărbatul care te face să te simţi specială. Tu capeţi încredere în el şi vrei să-i confirmi spusele, iar el speră că o vei face în pat.

2. Nu vrea să vă mutaţi împreună, să vă petreceţi sărbătorile împreună sau să vă rezervaţi din timp un sejur turistic. Cel mai probabil nu îşi doreşte un angajament serios. Aşa că poţi înceta să-l crezi atunci când spune că nu îşi imaginează viitorul fără tine.

3. Când nu ai chef de sex, ia refuzul tău foarte personal şi te acuză că îl înşeli, că nu-ţi dai interesul sau că poţi fi frigidă. Mda, de fapt tipul este cam ofticat că „pierde vremea” într-o aşa zisă relaţie şi nici măcar nu-şi primeşte recompensa mult dorită.

4. Vă vedeţi constant, faceţi sex de luni de zile, dar tu nu i-ai cunoscut familia, iar cu prietenii lui  iese întotdeauna fără tine. Află că în acest caz te cam ţine ascunsă, pentru că nu este dispus să recunoască în mod oficial că este legat de cineva. În acest fel se bucură de toate avantajele relaţiei cu tine, fără să îşi asume vreo responsabilitate. Bărbaţii se tem că dacă încheie o relaţie, trebuie să explice mai apoi mamei şi prietenilor ce s-a întâmplat cu fata aceea drăguţă… Aşa că aşteaptă şi fac pasul doar cu femeia potrivită.

5. Devine afectuos şi atent la nevoile tale, tu te bucuri, după care constaţi că începe să îţi facă avansuri sexuale. Iar când eşti în acea perioadă a lunii se transformă într-un sloi de gheaţă. De fapt el devine un iubit grijuliu, doar atunci când vrea să tatoneze terenul pentru sex. Dacă în pat te sărută, dar pe stradă nu, e clar că domnul are interese prestabilite.

6. Face tot felul de promisiuni, pe care le încalcă constant. În acest caz, eşti dusă cu zăhărelul şi nu într-un mod foarte eficient. Dacă îţi spune că vrea să petreceţi un weekend romantic în doi la munte, dar planul nu se concretizează şi rămâne să mergi tu la el sâmbătă seara, dar după meci, e clar că tu eşti singura care îşi dă interesul!

Şi bărbaţii mimează orgasmul. Dă click şi vezi care sunt semnele că o face!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter