Horoscop: Cum să vă revigoraţi viaţa sexuală în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei, pe

În orice cuplu vine un momentul când se instalează rutina, iar viaţa sexuală nu mai este ca altădată. Iată ce poţi face ca să readuci pasiunea în cuplul vostru.

Berbec

Cu Berbecul lucrurile sunt foarte simple. Are nevoie de o schimbare, de ceva nou şi va va începe iarăşi să te considere cea mai sexy femeie din lume. Propune-i nişte poziţii de sex mai exotice, nişte jucării sexuale sau încercaţi sexul în natură, în maşină, etc. Orice lucru ieşit din comun este de ajuns ca să-i trezească pasiunea.
Horoscop: Unde îl agăţi, pentru o aventură de o noapte, în funcţie de zodie

Taur

Pe bărbatul Taur nu îl deranjează deloc rutina. Nu este cel mai pasional bărbat şi nu are nevoie de „scântei” în viaţa sexuală. Femeile imprevizibile nu îi sunt pe plac. Dacă vrei totuşi să-l recucereşti, trebuie să-l răsfeţi cu un masaj sau o cină romantică pregătită chiar de tine. Îi place să fie răsfăţat într-o relaţie.

Gemeni

În cazul bărbatului Gemeni este mai greu să reaprinzi pasiunea din relaţie. Nu poţi şti niciodată ce vrea fiindcă e foarte schimbător. În general, e bine să-i arăţi că eşti altfel decât celelalte femei, că eşti deschisă la noutăţi şi că plăcerea lui contează mai mult decât prejudecăţile. Aţi putea încerca sexul în trei, swing-ul, etc.

Rac

Nativul din Rac adoră rutina şi acea complicitate care se formează în relaţiile vechi. De asemenea îi place să fie răsfăţat şi în pat, şi în afara lui. Ca să-i arăţi că încă îl mai iubeşti, caută să fii mai atentă cu el zi de zi. Fă-i mici plăceri şi surprize, iar când vine vorba de sex, strânge-l în braţe şi şopteşte-i cuvinte tandre în timp ce te uiţi în ochii lui.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter