Mărimea sânilor contează? Află ce spun bărbaţii!

De Raluca Cristea, pe

Într-o societate înnebunită după metode de înfrumuseţare, mărirea sânilor cu silicon este un subiect intens dezbătut. Dar bărbaţii ce preferă? Mărimea sânilor contează sau…
… bărbaţii preferă sânii naturali, în orice mărime?

Într-adevăr, există femei care aleg să îşi siliconeze sânii şi bărbaţi care le sugerează iubitelor că le-ar plăcea ca ele să apeleze la această metodă de înfrumuseţare. Ele aleg operaţia de mărire a bustului pentru că au complexe şi sunt sigure că bărbaţii adoră sânii mari, fermi.

Surpriză! Mulţi reprezentanţi ai sexului tare şi-au schimbat preferinţele, ba chiar şi le-au menţinut de-a lungul anilor. Aceşti domni preferă să admire şi să mângâie o pereche de sâni naturali!

Ce cred bărbaţii despre mărimea sânilor?

Unul dintre cele mai complexe studii în acest sens a cuprins 2000 de bărbaţi din toată lumea, care au răspuns unui sondaj. Rezultatul? 89% dintre bărbaţi preferă femeile cu sânii exact aşa cum i-a vrut mama natură, în defavoarea a două bucăţi de silicon.

Mai mult, 80% dintre bărbaţii care au atins o pereche de sâni siliconaţi consideră că mai mare nu înseamnă întotdeauna şi mai bine. Mulţi dintre ei sunt chiar reticenţi, considerând că este mai crispat comportamentul cu o femeie cu bustul siliconat, căci nu ştii ce gesturi ai voie şi nu ai voie să faci în privinţa sânilor.

Pe de altă parte, 1/3 din bărbaţii cărora le plac sânii siliconaţi susţin că ar plăti operaţia de mărire a bustului pentru iubitele lor.

Ce spun femeile despre mărirea sânilor?

55% dintre femeile care au răspuns sondajelor ar apela la o operaţie de mărire a sânilor sau buzelor, iar 9 din 10 astfel de femei preferă injecţiile cu silicon şi nu procedura chirurgicală.

Comic sau nu, 40% dintre femei cred în mitul conform căruia implanturile cu silicon pot exploda în timpul zborului cu avionul. Rezultă? Lipsa de informare şi dorinţa nebună de a plăcea, cu orice preţ.

2 din 5 femei au mărturisit că, dacă ar dispune de banii sau curajul necesar, ar recurge la sculptarea chirugicală a şoldurilor, abdomenului şi feselor.    

Asadar, cum ramane cu marimea sanilor?

Mai puţin de 1/4 din bărbaţi preferă silicoanele!

Atunci cine este de vină pentru nebunia siliconarii şi operaţiilor estetice? Femeile! De ce? Pentru că, prin mediatizarea unora dintre ele, se alimentează impresia eronată cum că bărbaţii sunt topiţi dupa modificarea sânilor.

Tu ce părere ai?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter