Disperate după implanturi: Ce au făcut unele femei de dragul siliconului

De Sandra S., pe

Poate că nu te simţi bine în pielea ta şi simţi că nu poţi trăi cu sânii cu care te-ai născut. Ai face orice pentru un implant care să îţi mărească bustul, dar din păcate nu îţi permiţi să plăteşti pentru operaţie. Ai face ce-au făcut şi aceste femei?

A minţit că are cancer

O femeie din Arizona, Statele Unite, şi-a păcălit rudele, colegii de serviciu şi prietenii că are cancer la sân şi trebuie să strângă bani pentru mastectomie totală şi apoi reconstruirea sânilor. A mers atât de departe încât să organizeze strangere de fonduri false, iar din banii pe care i-a adunat şi-a pus implanturi cu silicoane. Până la urmă, cineva s-a prins de ceea ce face şi a predat-o autorităţilor. Femeia a făcut un an de închisoare, după care a fost eliberată condiţionat şi obligată să le dea victimelor păcălite banii înapoi.

S-a ras în cap

Femeia din Arizona nu a fost singura care a încercat să păcălească în acest fel – a declarat că are cancer de sân şi a reuşit să strângă suma 10.000 de dolari din donaţii caritabile. Ba chiar s-a ras în cap ca să arate ca unul dintre pacienţii care fac chimioterapie. Motivul? Spunea că mariajul ei este pe butuci şi implanturile mamare le-ar fi îmbunătăţit relaţia.

La cerşit de sâni noi

Se pare că americanii au cele mai „creţe” idei. O femeie din Ohio a ieşit la cerşit pe străzile oraşului său, îmbrăcată în bikini şi cu o pancartă pe care scria că nu locuieşte pe străzi, dar are nevoie de implanturi mamare. Ea ar fi vrut să strângă 5.000 de dolari pentru operaţie – nu îşi permite suma pentru că este mamă singură şi studentă la facultate.
Citeşte despre mai multe astfel de cazuri pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter