Cum să îți mărești sânii în mod natural

De Consuela Stratulat, pe

Femeile sunt mereu nemulțumite de o parte a corpului lor, iar sânii reprezintă cea mai întâlnită problemă. Multe aleg să rezolve acest aspect cu operații estetice, însă sunt și alte metode care te vor ajuta să ai sâni mai mari.
Una dintre cele mai folosite metode naturale îl reprezintă masajul sânilor. Este indicat să aplici înainte o cremă care stimulează creșterea celulelor grase, însă nu este obligatoriu. Înainte să începi masajul, freacă-ți bine mâinile, până când simți că s-au încălzit, apoi fă mișcări în sus și în jos, pentru a întări pielea de pe sâni și a stimula ridicarea lor. Fă acest exercițiu de două ori pe zi și ar trebui să vezi rezultate după 30 de zile.

Alimente recomandate pentru creșterea sânilor

Alimentația este extrem de importantă în creșterea sânilor. Dacă organismul tău produce o cantitate mai mare de hormoni masculini – testosteron, ai mai puține șanse să îți crești sânii. Pentru a evita acest proces, consumă produse bogate în carbohidrați, precum cereale integrale, legume și fructe. În plus, încearcă să crești producția de estrogen. Chinezii își hrănesc adolescentele cu supă ce conține cap de găină, deoarece este bogat în estrogen și cred că le ajută pe fete să aibă sâni mai mari.
Grăsimile sănătoase sunt, de asemenea, indicate, dacă vrei să îți mărești sânii în mod natural. Le poți lua din ulei de măsline, avocado, migdale, pește hering, semințe și ulei de in ori semințe de susan.
Ceapa este recunoscută pentru proprietățile sale de mărire a sânilor. Prepară un suc proaspăt din ceapă, miere de albine și pudră de tumeric și folosește compoziția pentru a-ți masa sânii. Îți va menține fermi și va preveni lăsarea lor. După ce ai aplicat sucul de ceapă, este recomandat să porți sutien o zi și o noapte, înainte să te speli.

Suplimente pentru sâni mai mari

Există pe piață numeroase suplimente din ierburi naturale, recomandate pentru creșterea sânilor. Multe dintre acestea conțin estrogen, un hormon care reține fluidele în sâni și duce la mărirea lor. Semințele de mărar sunt folosite de sute de ani pentru creșterea producției de lapte matern și a libidoului, iar testele de laborator au demonstrat că, după un tratament de 10 zile, au crescut țesutul mamar la șobolani.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter