6 ocazii inedite în care vrea să îi faci sex oral

De Stela Moisescu, pe

Orice bărbat visează să aibă o iubită care adoră să facă sex oral. Şi iubitul tău îşi imaginează fel şi fel de scenarii în care tu iei iniţiativa şi îi răsfeţi zona intimă.
Vrei să vezi care sunt fanteziile lor legate de sex oral?

Iată şase ocazii în care îl poţi surprinde plăcut pe iubitul tău cu o partidă de sex oral!

1. Când vorbeşte la telefon

Dacă vorbeşte cu un amic la telefon, nu cu mama sau şeful, te poţi juca un pic cu stăpânirea lui de sine. Deschide-i fermoarul, atinge-l cât mai intim şi urmăreşte-i reacţia. În cazul în care nu se retrage şi pare tentat, continuă jocul…

2. Când sunteţi la duş

Duşul în doi poate deveni şi mai senzual, dacă adaugi în meniu şi o surpriză orală. Baia este un loc sexy şi practic în care îţi poţi răsfăţa iubitul cu oc partidă de sex oral. Apa face senzaţiile mai plăcute pentru amândoi, iar în timpul orgasmului îl poţi lăsa să fie spontan, de vreme ce sunteţi chiar sub duş.

3. Când se uită la televizor

În cazul în care pierdeţi vremea în faţa televizorului şi vrei să codimenteţi urgent seara voastră în doi, oferă-i câteva dezmierdări orale, fără să-i spui nimic în prealabil. Va adora spontaneitatea ta!

4. Când conduce maşina

Dacă este şofer cu experienţă, poţi lăsa simţul aventurii să te cuprindă. Oferă o alură riscantă partidei de sex oral şi răfaţă-l când este la volan… preferabil nu într-o intersecţie aglomerată. Se va simţi flatat să vadă că încerci să-i distragi atenţia cu farmecele tale. În plus, îl vei pune faţă în faţă cu o combinţie explozivă pentru bărbaţi: sex şi condus. Va fi incitat să vadă cât de bine le poate împleti.

5. Când stă la birou şi lucrează

Nicio pauză nu-l va încânta mai tare decât una care vine neanunţată şi îl detensionează total. Aşadar, dacă-l vezi că lucrează la birou fără spor, prefă-te că ai pierdut ceva sub biroul lui. Sigur îi vei reda cheful de muncă!

6.  Când doarme

Dacă te trezeşti dimineaţa înaintea lui şi remarci că cel puţin o parte din el s-a trezit odată cu tine, înseamnă că nu va ofta pentru că i-ai scurtat subit timpul de odihnă. De fapt, va fi o surpriză de proporţii să fie trezit într-o asemenea manieră!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter