Rapperul Drake a vizitat o fană la spital. Reacția fetiței este incredibilă VIDEO

De Oana Dinu, pe
Rapperul Drake a făcut un gest emoționant pentru o fană care se afla pe patul de spital. Reacția fetiței atunci când și-a văzut idolul a impresionat utilizatorii de pe rețelele sociale.  

În așteptarea unu transplant de inimă, fetița de 11 ani care suferea de cardiomiopatie a înregistrat un mesaj pentru rapperul Drake, în care dansa pe melodia lui „In my feelings”. Starul candian a primit video-ul, iar Sofia Sanchez a avut parte de o surpriză uriașă atunci când în rezerva sa de la spitalul de copii Lurie, și-a făcut apariția cântărețul, conform ȘtirileProTv.

Drake a mers în Chicago la câteva zile după ce Sofia și-a sărbătorit ziua de naștere pentru a-i împlini visul.

“Mi-ai cerut să vin pe la tine. Iată-mă!” i-a spus acesta micuței.

Expresia Sofiei atunci când a dat cu ochii de cântărețul ei preferat este una înduioșătoare.

“Parcă era un vis, nu știam dacă e adevărat sau nu. Cred că am înlemnit câteva clipe. Era visul meu și s-a întâmplat. Mi-a spus să fiu puternică și să nu mă dau bătută, că voi trece cu bine prin această încercare. M-a ajutat mult” a mărturisit Sofia.

Cei doi au stat de vorbă despre basketball și un alt star canadian favorit, Justin Bieber. Drake i-a dat micuței câteva autografe și cadouri, cum ar fi o șapcă inscripționată cu „Scorpion”, numelui noului album al cântărețului, care a reușit să depășească recordul stabilit de Beatles, fiind ascultat de peste un miliard de ori. Nu au lipsit nici fotografiile pe care aceștia le-au făcut împreună.

Fetița a primit o inimă nouă de la un donator și a trecut prin operația de transplant. Acum se simte bine, dar nu a uitat tot chinul prin care a trecut, astfel încât trece deseori pe la spital pentru a-i încuraja pe copiii aflați în situația ei cu atitudinea ei pozitivă.

Citește și: 

A murit Paul John Vasquez. Celebrul actor avea 48 de ani

Cezar Ouatu a impresionat juriul X Factor Marea Britanie, dar i-a înfuriat pe români

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter