10 motive pentru care nu ai o relaţie

De Raluca Cristea, pe

Poate ţi-ai pus şi tu întrebarea ce au alte femei şi tu nu, din moment ce ele se bucură exact de ceea ce îţi lipseşte – o relaţie, poate chiar o căsnicie.

Ce îi face pe bărbaţi să cucerească anumite femei şi pe altele, poate şi mai potrivite pentru ei, să le ignore? Există acel ceva care îi atrage iremediabil?

Află care sunt cele 10 motive pentru care tu nu ai o relaţie şi cum ai putea să îl ai pe “Bărbatul cu B mare” aproape!

Frumuseţea contează mai puţin decât caracterul

Da, ai citit bine! Bărbaţii sunt atraşi de femei frumoase, chiar produse ale chirurgiei estetice dar, dacă sunt cu capul pe umeri când vor o relaţie serioasă, atunci aleg o femeie cu o personalitate interesantă. Aşadar, oricâte eforturi ai face să ieşi în evidenţă cu aspectul tău, este mai important să ai o personalitate care atrage. Nu chiar toţi bărbaţii sunt atraşi de ambalaj.

Atenţie la haine!

Este perfect să te îmbraci sexy când aveţi o relaţie de ceva timp, dar, dacă vrei să cucereşti un bărbat, nu e nevoie să foloseşti artileria grea din prima. În primul rând, pentru că o să te considere mai degrabă vulgară decât sexy având în vedere că poate nici nu ştie ce intenţii ai. În al doilea rând, îi anulezi pofta de cuceritor dacă îi arăţi aproape tot din prima.

Nu le-ai făcut impresie bună părinţilor

Dacă fostul ţi-a făcut cunoştinţă cu părinţii dar la puţin timp relaţia s-a încheiat, înseamnă că n-ai fost pe gustul lor, iar asta contează mult pentru el. Că a fost vina ta, că a fost vina lor, rezultatul este acelaşi. Pentru viitor, mai bine ar fi să te mulezi după caracterul părinţilor lui şi să laşi orgoliile pentru altă dată.

Laşi prea mult de la tine

Bărbaţilor le plac femeile care nu acceptă orice (replică, gest) de la cei din jur, nici chiar de la ei. Deşi poate părea mai greu de crezut, bărbaţii adevăraţi apreciază femeile care îşi păstrează originalitatea şi spun lucrurilor pe nume.

Detaliile contează!

Deşi e minunat şi măgulitor să faci gesturi măreţe pentru el, detaliile fac diferenţa… între tine şi alte femei din viaţa lui, între o relaţie de succes şi una eşuată. Fiind prea atentă să faci o impresie bună, poate că uiţi tocmai acele detalii care te evidenţiază în ochii lui şi îl fac să te vrea pe tine, nu pe altcineva.

Alegi bărbaţi nepotriviţi

Şi asta e greşeala multor multor femei cu toate că regula e simplă: ţinteşti către bărbaţi buni, nu către băieţii răi care frâng inimi şi dispar. Şi dacă te tot poticneşti, iată alte câteva reguli: află printre ce fel de oameni se învărte, cum e familia lui, ce job are, ce iubite a mai avut.

Eşti foarte geloasă

Dacă bărbaţii fug de nişte lucruri la viaţa lor, fi sigură ca unul dintre ele este gelozia. Mai precis, crizele de gelozie şi suspiciunile de care sunt capabile unele femei. Reacţiile vin din neîncredere şi, dacă este neîncredere, ori rezolvi, ori spui stop. Niciun bărbat nu rezistă cu o femeie care îi impune limite peste limite, care are mereu impresia că ceva nu e în regulă sau că el se uită frumos la toate femeile. Recunoaşte, tu nu te uiţi după bărbaţi simpatici? Nu faci glume pe seama lor?

Astea au fost veştile proaste. Vestea bună este că dacă vrei, poţi pentru că se spune aşa: “nu există nu pot, există nu vreau”. Dacă vrei să fii cu cineva, atunci chiar o să ştii unde să îl cauţi/găseşti, cum să fii cu el. Nu te pierde în tactici de cucerire pentru că cea mai bună tactică e să fii tu însăţi!

Tu care crezi că este cea mai mare greşeală a unei femei singure?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter