Cele mai bune mişcări sexuale care ard caloriile

De Raluca Cristea, pe

Poate ai auzit că sexul este cel mai bun exerciţiu de fitness şi aşa mai departe. Adevărul nu e departe deloc, mai ales dacă…

… ai puţină imaginaţie şi mult chef de sex!

Încearcă cele mai bune mişcări sexuale care dau jos caloriile cât ai zice… sex!

Minus 80 de calorii în timpul preludiului

E destul de simplu: masajul erotic e cheia! Oferă-te să îi faci un masaj erotic şi dă-ţi tot interesul: el primeşte ce sigur îi place, tu cu siguranţă îţi primeşti răsplata şi ai garantat -80 calorii pierdute în doar o oră. Câştig de ambele părţi!

Minus 350 de calorii cu poziţiile sexuale potrivite

Antrenorii de fitness sunt convinşi, pe bună dreptate, că alternarea unor tipuri diferite de exerciţii duce la şi mai multe calorii pierdute. Aşadar, combină-le şi tu: combină masaj erotic cu o poziţie sexuală mai antrenantă sau combină două poziţii sexuale intense între ele. O să pierzi cel puţin 350 de calorii într-o oră!

Minus 100 de calorii cu poziţia Misionarul

După cum se vede, clasica poziţie îşi face treaba foarte bine în interese nu doar sexuale. Mai exact, dacă te mişti cum trebuie în timpul sexului cu poziţia Misionarul, o să arzi cel puţin 90 de calorii şi o să tonfiezi şoldurile, fesele, coapsele şi abdomenul.

Ce trebuie să faci?
În timp ce el te penetrează, mişcă-ţi bazinul uşor, mai întâi de câteva ori sus-jos apoi de câteva ori cu mişcări circulare, ca şi cum te-ai undui sub el. Din când în când, ridică-te înspre el, ca şi cum ai face abdomene. S-ar putea nici să nu îşi dea seama de scopurile tale sexual-estetice, mai mult, după ce repeţi cele 3 tipuri de mişcări în timpul Misionarului, o să te simţi ca şi cum ai fi făcut 100 de abdomene.

Pentru mai multe detalii despre tonifierea musculaturii în timpul sexului, citeşte articolul Fitness erotic! Află ce trebuie să faci!

Minus 50 de calorii în picioare

Nimic mai simplu! În poziţia sexuală În picioare categoric el este favoritul la capitolul fitness. Totuşi tu îţi poţi lucra interiorul coapselor şi pierzi în jur de 50 de calorii în 30 de minute.

Minus 170 de calorii dacă stai deasupra

În loc să îl domini ca de obicei cu poziţia Femeia deasupra, încearcă un unghi de penetrare diferit: aşează-te deasupra lui ca şi cum ai sta “pe vine” deci fără să îl atingi cu fesele sau coapsele. Mişcă-te oricum îţi place – în 30 de minute o să pierzi cel puţin 170 de calorii si o să tonifiezi fesele, şoldurile şi coapsele. În plus, îţi ascunzi posibilele mici imperfecţiuni ale picioarelor!

Dacă eşti interesată să-ţi ascunzi celulita sau micile imperfecţiuni ale picioarelor în timpul sexului, citeşte articolul 5 poziţii sexuale care îţi ascund celulita!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter