Masturbare: 7 modalităţi de a amplifica plăcerea

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Chiar dacă este un tabu în cazul multora, trebuie să recunoaştem că masturbarea nu este chiar un subiect de film. Există, este practicată, comentată, discuta şi, desigur, analizată.

Mai nou s-a descoperit că masturbarea nu trebuie să fie un act sexual… plictisitor sau obişnuit. Nu trebuie să fie o practică de rutină, aşa cum se întâmplă în multe dintre relaţiile fără sare şi piper în care poziţia misionarului este singura folosită.

Se ştie clar că circumstanţele şi cadrul efectiv, fizic sau sentimental în care se desfăşoară actul sexual în sine sporesc plăcerea. Acest lucru este valabil şi în cazul masturbării.

Învaţă să te satisfaci! Ce trebuie să încerci?

1. Masturbează-te în timp ce te gândeşti la o celebritate. Sigur ai un personaj celebru pe care l-ai vrea în patul tău. Faptul că este imposibil acest lucru nu trebuie să te oprească. Imaginaţia ta nu trebuie să aibă limite sau tabu-uri.

2. Masturbează-te în timp ce te gândeşti la un  străin. L-ai văzut astăzi la metrou, a trecut pe lângă tine pe stradă sau a fost ofiţerul de credite de la bancă. Ţi-a plăcut? Perfect! Treci la treabă, chiar dacă acest lucru nu se întâmplă numai la nivel aspiraţional.

3. Masturbează-te în timp ce citeşti o roman erotic. Suportul psihic necesar în această situaţie este dat perfect de rândurile trecute în cartea aleasă de tine.

4. Masturbează-te în timp ce vorbeşti al telefon. În acest caz depinde farte mult şi de preferinţele partenerului tău. Vorbele murdare în această situaţie fac toţi banii.

5. Masturbează-te în timp ce te uiţi la filme porno. Poţi să faci acest lucru când eşti singură, însă trebuie să recunoşti că este şi mai incitant când eşti cu partenerul şi te priveşte. Nu crezi? Două filme, iar într-unul tu eşti protagonista.

6. Masturbează-te după ce ai făcut sex cu iubitul tău. A fost ok, te-ai simţit în al nouălea cer, a avut grijă de tine, dar vrei mai mult. Atunci dă-ţi mai mult. Masturbează-te, plăcerea va fi şi mai mare, trupul tău fiind pregătit să primească tot ce-i dai.

7. Masturbează-te în timp ce asculţi muzică… sexy. Ei, da, asta ţine clar de plăcerile fiecăreia dintre noi. Dar sunetul poate fi preludiul perfect. Nu crezi?

Foto: Thinkstockphotos

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter