7 lucruri pe care le faci pentru sex

De Raluca Cristea, pe

Deşi sexul pare cea mai la îndemână activitate, multe femei îmi vor da dreptate: sexul, mai ales cel bun, este greu de găsit. Deci, cum te descurci?
Apelezi la cele 7 lucruri pe care orice femeie le poate face pentru sex!

Pregăteşti ceva bun    

Dragostea trece prin stomac şi cred că mereu te-ai asigurat de ceva bun în frigider înainte să vină el la tine. O seară perfectă în 2 trebuie să conţină ingredientele potrivite şi aici chiar mă refer la mâncare! Dă fuga la supermarket şi cumpără vin, fructe, ciocolată neagră şi frişcă.

Dacă îi găteşti, nu o să dai niciodată greş! Pe lângă ingredientele de mai sus, cumpără şi altele şi pregăteşte preparate afrodisiace uşoare: somon la cuptor cu sos wassabi, limonadă cu ghimbir şi miere, salată de avocado şi căpşuni. Adaugă şi o conversaţie picantă şi deznodământul va fi 100% sex.

Spui minciuni frumoase

Minciuna perfectă? Rară, mică şi frumoasă! Nu mereu stai bine cu imaginaţia, aşa că poţi apela la o minciunică nevinovată. Conţinutul îl adaptezi în funcţie de ce ştii că prinde la el, ca să îi faci poftă de sex şi ca să te asiguri că vei fi foarte mulţumită de prestaţia lui.

Îţi dai programul peste cap

La naiba cu sesiunea de shopping şi întâlnirea pe care le programasei! Şi pentru că, uneori nu ştii când o sa mai prinzi ocazia, laşi totul de izbelişte şi te dedici lui, bărbatul care îţi aduce relaxarea după care tânjeşti, în toate poziţiile! De data asta, trebuie să laşi pe mâine ce poţi face azi! Azi faci doar sex!

Pleci mai devreme de la serviciu

Feromonii, estrogenul, testosteronul… nu ştiu ei prea multe despre proiectul tău de la serviciu, nici că mai stai peste program uneori. Şi, ce te faci dacă iubitul îţi propune o partidă de sex la prânz sau puţin înainte să termini programul? Rămâi la serviciu sau dai fuga să primeşti ce ţi se cuvine?

Apelezi la trucuri

,,Haina nu face pe om”, ,,Ambalajul nu contează”… Sunt de acord doar pe jumătate. În cazul atracţiei, sexuale sau nu, aspectul contează chiar foarte mult. Deci, nu sta pe gânduri şi apelează la câteva trucuri pentru un aspect super sexy: piele fină şi parfumată, unghii aranjate, păr proaspăt spălat, lenjerie intimă din dantelă…

Nu îl laşi în pace

Exact aşa cum ai citit: nu îl laşi în pace! Te mişti lasciv pe lângă el, dansezi în faţa lui, te aşezi lângă el pe pat şi îl săruţi peste tot. Hai, eşti femeie, scoate-ţi armele la înaintare şi câştigă războiul seducţiei!

Călătoreşti

Metoda perfectă pentru o femeie liberă, nonconformistă! Dacă nu vine sexul la tine, atunci te duci tu la sex. Mai precis, îţi rezervi plăcerea de a pleca singură într-o călătorie, într-o destinaţie unde te laşi purtată de val către o aventură de-o noapte sau, şi mai tare, într-o locaţie în care te aşteaptă un bărbat care ţi-a promis sex. Asta da experienţă!

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter