8 lucruri pe care şi le doreşte când îi faci sex oral

De Stela Moisescu, pe

Orice bărbat adoră sexul oral, dar într-o relaţie de lungă durată, chiar şi acest răsfăţ poate deveni o rutină. Vestea bună este că există o mulţime de trucuri sexy…
… care îl pot face să exclame de plăcere.

Iată opt lucruri pe care şi le doreşte când îi faci sex oral!

1. Nu-i ignora testiculele

Sexologii îţi recomandă să incluzi în itinerariul de sex oral şi linia mediană dintre testicule. Linia chiar există, este ceva mai închisă la culoare şi reprezintă o zonă erogenă adesea ignorată.

2. Alege o poziţie sexy

Poziţia clasică în care îi faci sex oral este probabil cea în iubitul tău stă întins pe spate, pe pat. Știai că această poziţie îl privează de o plăcere mare de tot? Aceea de a a te privi în acţiune, desigur! Dă click şi descoperă opt poziţii incitante de sex oral!

3. Răsfaţă-l dimineaţa

Un moment prielnic pentru sex oral este, potrivit mai multor sondaje, dimineaţa! Orice bărbat visează că iubita îl va trezi din somn cu câteva sărutări bine plasate. Aşa că de ce să nu-i îndeplineşti visul?

4. Atinge-l

Simplu. Sexul oral devine… total, când îţi foloseşti şi mâinile. Cuprinde-i baza penisului cu o mână, iar pe cealaltă plimb-o pe pieptul lui sau masează-i uşor testiculele.

5. Priveşte-l în ochi

Ce şi-ar dori iubitul tău să ştie e ca nu faci totul mecanic, ci din dorinţă… Aşa că sigur s-ar simţi mai incitat, dacă ai face o scurtă pauză pentru a-l privi în ochi cu subînţeles. Aşa îşi dă seama că şi tu trăieşti momentul cu el!

6. Fii mai fermă

Adesea femeile fac sex oral precum consumă o îngheţată: uşor şi cu atenţie, ca să nu se topească. Abordarea poate fi sexy la început, dar orice bărbat îşi doreşte o stimulare ceva mai fermă. Aşa că alternează stimularea orală cu cea manuală. Cuprinde-i penisul cu o mână şi strânge-l, iar capul penisului, care este mai sensibil, atinge-l cu buzele. Este simplu pentru amândoi.

7. Dă-i iluzia că a intrat cu totul…

Într-adevăr, un stimul deosebit de incitant pentru bărbaţi este să creadă că au atins cu capul penisului… limita ta! Ca să-i oferi această iluzie nu trebuie decât să-i laşi capul penisului să-ţi atingă o zonă care ţi se pare mai confortabilă, cum ar fi cerul gurii şi să-i acoperi cu o mână baza penisului. Astfel, tu te simţi confortabil, iar el se simte în al nouălea cer!

8. Lasă-l să te domine

Dacă ai încredere în partenerul tău şi te incită ideea de a-i ceda lui controlul, invită-l să îşi plaseze o mână în părul tău, pentru a-ţi da un mic imbold. Da… practica poate părea uşor barbară, dar modul acesta de a te domina, într-un act atât de intim precum sexul oral, chiar vă poate apropia emoţional. Important este ca partenerul tău să ştie care sunt limitele tale şi să le respecte.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter