Interviu: Ajutor! Sunt virgină la 27 de ani!

De Raluca Cristea, pe Ultimul update Luni, 24 aprilie 2017, 12:05

Cunoşteam de mult timp pe cineva cu o poveste de viaţă cel puţin interesantă şi de mult timp mă tot rugam de EA să povestească pentru Unica.ro

Până la urmă am înduplecat-o şi a acceptat să ne dea un interviu despre cum este să fii virgină la 27 de ani. Nu vrea să îşi dea numele, aşa că o să o numim Maia pentru că este numele pe care i-ar fi plăcut să-l poarte.


Raluca:
Maia, eşti una dintre fetele care pot fi percepute în două feluri: romantica incurabilă care nu a vrut să facă sex cu oricine şi a aşteptat bărbatul potrivit sau fata timidă, neadaptată, care nu a ştiut să profite de ceea ce i-a oferit viaţa. Cu care dintre cele două te identifici?

Maia: Da, ştiu că asa e. Nicio problemă, cine mi-e drag nu mă judecă, iar cine mă judecă nu mă cunoaşte. Ca să răspund la întrebare, mă identific cu prima variantă deşti sunt conştientă că a doua este mai pe placul unora.

Raluca: Cum arată sau cum se poartă, în viziunea ta, bărbatul care merită să fie primul pentru tine?

Maia: Să fie atrăgător dar nu ca o păpuşă masculină, să îmi placă subiectele lui de discuţie, stilul de viaţă şi felul de a fi. E important pentru mine să mă identific măcar cu o parte din el ca persoană, să simt ceva-ul pe care până acum nu l-am simţit cu foştii.

Raluca: Ai avut câteva relaţii până acum.

Maia: Da, sigur. Am avut până acum 4 relaţii care au durat până în momentul în care bărbaţii respectivi nu au înţeles că trebuie să simt ceva mai mult decât simpatie şi afecţiune ca să fac sex c u ei. Şi aşa am intrat într-un cerc vicios de bărbaţi nepotriviţi şi au trecut anii pe lângă mine.

Raluca: Spui că au trecut anii pe lângă tine. Mi se pare sau regreţi?

Maia: Într-un fel, da. Sunt conştientă că pentru mulţi sunt o ciudată, o neadaptată. Pentru alţii dar prea puţini, sunt o femeie care ştie ce vrea şi nu acceptă orice. Să nu creadă cineva că e uşor să ai prietene chiar măritate şi care îţi povestesc fel şi fel de lucruri pe care tu le-ai văzut întâmplător.

Raluca: Ai spus că vezi întâmplător ce ţi se povesteşte. Deci, intri pe site-uri de gen?

Maia: Da, mi se pare logic. Am 27 de ani totuşi, am nevoile mele, curiozităţile mele. Dacă sunt virgină asta nu înseamnă şi că sunt imatură psihic, fizic sau emoţional. Cel puţin, nu cred că e cazul meu.

Raluca: Pentru că interviul apare pe rubrica Relaţii (Love&Sex) este imposibil să nu te întreb dacă te masturbezi şi dacă foloseşti jucării sexuale.

Maia: Ok, acum chiar mă bucur că interviul nu e video şi că nu mi-am dat numele. Da, mă masturbez. Şi tot evident, pentru că sunt virgină, folosesc stimularea manuală şi o pompă pentru clitoris.

Raluca: Am citit despre cazuri de femei care s-au dezvirginat singure, ca să scape de statutul de virgină la o vârstă aproape de 30. Ţi-a trecut vreodată aşa ceva prin minte?

Maia: Nu mă vezi, dar râd. Mi-a trecut, de două ori. Prima dată aveam vreo 21 de ani şi eram deprimată şi nebună, a doua oară aveam vreo 25 şi băusem cam mult la o petrecere. Deci, după cum vezi, sunt destul de raţională.

Raluca: Cum îţi imaginezi că va fi prima ta noapte de sex?

Maia: Prefer să îi spun de dragoste, nu de sex. Mi-o imaginez pe pat la el sau la mine, cu răbdare, atingeri reuşite, conexiune fizică şi emoţională. În niciun caz pe bancheta din spate a maşinii sau ceva de genul. Am şi nişte fantezii de pus în practică, ceva cu mare, munte, pădure.

Raluca: Te-ai gândit că bărbatul/bărbaţii cu care o să faci dragoste vor avea mult mai multă experienţă sexuală?

Maia: Nu îmi pasă. Eu sper doar să aprecieze „cadoul” şi să fiu o prezenţă special în viaţa lui, în ciuda experienţelor anterioare.

Raluca: Îţi mulţumim pentru disponibilitate şi te aşteptăm cu veşti bune

Maia: A fost plăcut interviul şi inedit pentru mine. Mă bucur până la urmă că o să-mi citesc povestea pe Unica.ro, chiar sunt curioasă să văd reacţii de la cititoare.


Tu ce crezi despre Maia?

Dacă ai şi tu o poveste interesantă de spus despre dragoste şi sex, contactează-ne pe contact@unica.ro.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter