Te-ai îndrăgostit? Cum transformi un flirt într-o relaţie serioasă

De Sandra S., pe

Ziua e mai lungă, ai mai mult timp de distracţii şi toată lumea pare mai relaxată vara – atmosfera de vacanţă le prieşte tuturor. Tu eşti veselă tot timpul pentru că ai cunoscut un bărbat de care te-ai îndrăgostit şi ai impresia că dacă se termină vara, trebuie să revii la seriozitate. Dar poţi transforma acest flirt într-o relaţie serioasă.

Întâlniri ocazionale

Fiind o „iubire de o vară”, nu are rost să încercaţi ceva serios încă de la început (de fapt, cam aşa ar trebui să înceapă orice relaţie de cuplu). Fiecare caută o distracţie pe timpul anotimpului călduros, însă niciunul poate nu caută o relaţie serioasă, o mare dragoste şi aşa mai departe. Aşadar vă mişcaţi încet cu relaţia, ieşiţi ocazional, iar acest lucru vă ajută să vă daţi seama dacă într-adevăr există sentimente mai puternice sau este doar un flirt care trece aşa cum a venit.

Calitate şi nu cantitate

Cu toate că vă vedeţi mai rar, mergeţi la întâlniri calitative. Uită de mersul la film şi la cină, ci încercaţi să faceţi lucruri mai puţin obişnuite împreună – faceţi un voluntariat împreună, mergeţi la căţărat la panou sau la munte sau orice locaţie unde ieşiţi un pic din zona de confort. Astfel poţi descoperi şi o altă faţă a lui, care probabil ţi se va părea mai atrăgătoare. El, la fel.

Discuţii intime

Cu cât vă apropiaţi mai mult în timp, cu atât poţi începe să povesteşti lucruri personale din trecut, ca doi prieteni. Cu cât vă împrieteniţi mai mult, cu atât aveţi mai multe şanse ca relaţia voastră să devină serioasă în timp. Dacă tu cauţi doar atracţia sexuală, aceasta poate dispărea în timp şi veţi ajunge, până la urmă, la despărţire.
Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter