Învaţă să fii senzuală: cea mai sexy terapie în 5 paşi

De Stela Moisescu, pe

Ţi-ai dori ca toţi cei care te privesc să vadă în tine o femeie atrăgătoare, care emană prin toţi porii senzualitate? Învaţă atunci să te (re)îndrăgosteşti de tine şi vei radia…
… de fericire! E cazul să îţi îmbunătăţeşti considerabil relaţia cu tine, dacă vrei să-i vrăjeşti pe cei din jur cu prezenţa ta!

Terapeutul Victoria Costello îţi propune o terapie în 5 paşi, care promite să te pună în contact cu latura ta senzuală.

Totul pentru ca tu să te simţi excelent în pielea ta şi să-i atragi pe toţi cu sex-appeal-ul tău!

1. Fericirea vine din interior

E greu să atragi atenţia sexului opus, dacă nu eşti mulţumită de exteriorul tău. Când ai o părere proastă despre înfăţişarea ta te simţi prost, oricât de superficial ar suna, iar acest sentiment este foarte periculos. Dă naştere la o sumedenie de relaţii complicate, spune Costello.

2. Relaxare fizică

Terapeutul te invită să te relaxezi mai întâi de toate fizic şi îţi propune acest exerciţiu:

Stai întinsă pe pat. Concentrează-te pe fiecare parte a corpului tău şi imaginează-ţi cum se relaxează. Porneşte de la cap până la degetele de la picioare! Exerciţiul ar trebui să ţină în jur de 15 minute. Cu fiecare parte a corpului numără de la 10 la 0. Poţi face acest exerciţiu şi în apă.

Sigur vei fi mai relaxată, dacă îl practici seară de seară după serviciu.

3. Sport zilnic

Ar trebui să incluzi activităţi fizice variate în rutina ta zilnică. Plimbă-te în fiecare seară prin parc, urcă şi coboară orice scări întâlneşti în drum, fără să mai iei liftul şi dansează pe muzica ta preferată, te sfătuieşte terapeutul.

4. Ajustează-ţi părerea despre tine

Acum a sosit vremea să-ţi ajustezi părerea despre tine. Repetă-ţi în gând că eşti o femeie extraordinară, care merită să fie remarcată şi apreciată. Învaţă să-ţi preţuieşti calităţile şi viaţa pe care o ai, în corpul pe care îl ai. Eşti unică şi meriţi să fii adorată, iar asta în primul rând de către tine.

5. Fă cunoştinţă cu sexualitatea ta

Victoria Costello consideră că ar trebui să dai o notă senzuală mediului în care trăieşti. Decorează dormitorul cu lumânări parfumate, un covor moale şi aşternuturi roşii. Dacă eşti mai îndrăzneaţă, achiziţionează un tablou ce înfăţişează cu bun gust un nud.

Nu, în ultimul rând adu în mediul tău obiecte menite să îţi redeschidă simţurile senzuale, cum ar fi un vibrator, o oglindă orientată către pat sau o carte erotică.

Dă click şi descoperă ce te face sexy în funcţie de zodia ta!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter