Gesturi tandre de care au nevoie bărbaţii

De Stela Moisescu, pe

Încă un stereotip despre sexe este dărâmat! Află că de gesturi tandre au mai multă nevoie bărbaţii decât femeile! Până acum se credea că doamnele şi domnişoarele…
… se dau în vânt după dulcegării, iar ei stau şi-ndură pentru că ne iubesc şi vor să ne vadă fericite.

Iată că un studiu recent al institutului Kinsey ne spune cu totul altceva.

Fericirea bărbaţilor într-o relaţie depinde de frecvenţa gesturilor de tandreţe.

Nu acelaşi lucru s-a putut afirma şi despre fericirea femeilor pe termen lung. Julia Heiman, director al institutului Kinsey apreciază că aşteptările femeilor într-o relaţie sunt schimbătoare şi iau de multe ori amploare. Dorinţa de a ne întemeia o familie sau de a avea copii ne influenţează fericirea pe termen lung, iar câteva gesturi tandre nu-şi mai fac efectul.

Potrivit unui alt studiu, bărbaţii sunt mai dispuşi să te ceară în căsătorie dacă nu uiţi să-l seduci cu gesturi tandre şi „atenţii” sexuale. Aşa că, ai toate motivele să te porţi ca o tânără îndrăgostită şi să-ţi răsfeţi iubitul cu gesturi tandre!

Noi îţi propunem câteva idei fresh de tandreţuri care sigur vă vor încânta:

Mabel Iam, autoarea cărţii „I Love You. Now What?” îţi sugerează îţi săruţi iubitul în zone inedite pentru a-i transmite cât de mult îl doreşti şi iubeşti.

Pe claviculă: dimineaţa când te trezeşti cu capul pe pieptul lui oferă-i câteva săruturi fine pe clavicule. Este un gest foarte intim şi erotic, totodată. Îl vei seduce cu siguranţă!

Pe urechi: săruturi rapide şi uşoare pe exteriorul urechii îi dau de înţeles că eşti într-o dispoziţie jucăuşă. Un sărut mai apăsat pe lobul urechii sau o muşcătură sunt gesturi pasionale, care îi semnalează că eşti plină de iniţiativă.

Pe mâini: autoarea este de părere că şi femeile ar trebui să sărute ocazional palmele iubitului. Când staţi tolăniţi pe canapea, ia-i mâna între ale tale şi sărut-o uşor. Gestul exprimă admiraţie, afecţiune, dorinţa de a fi iubită şi îl face să înţeleagă pe iubitul tău că ai mare încredere în el. Merită încercat!

Terapeuţii recomandă cuplurilor să nu uite să-şi sărute partenerul ori de câte ori se dau jos din pat dimineaţa şi noaptea, înainte de culcare. În acest fel îi transmiţi iubitului că ziua ta începe şi se termină cu el şi îi oferi o siguranţă de care are nevoie. Aceste gesturi vă sudează relaţia pe termen lung.

Dă click şi descoperă ce gesturi în public îi incită pe bărbaţi!
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter