Dragoste şi sex: 5 metode pentru a-ţi creşte libidoul

De Unica.ro, pe

Uneori pur şi simplu nu ai dispoziţia necesară pentru sex.
Doar pentru că ai avut parte de mult stres şi oboseală în ultima perioadă şi simţi ca esti la pământ, nu înseamnă că nu te poţi pune din nou pe picioare. De altfel, redobândirea apetitului pentru sex poate fi un exerciţiu extrem de simplu care să presupună schimbarea dietei, renunţarea la unele obiceiuri mai puţin necesare, mai mult somn sau pur şi simplu mai multa relaxare. Iată în cele ce urmează câteva metode eficiente de a-ţi reface apetitul sexual.

1. Stimulează creierul

Când vine vorba de apetitul sexual al unei femei, nu există organ mai important şi mai determinant decât însuşi creierul. Permite-i minţii tale să exploreze toate fanteziile şi deschide-ţi mintea în acelaşi timp pentru tot ceea ce înseamnă plăcere şi iubire. Nu te lăsa influenţată de tabu-uri şi nici de convenţii sociale vechi. Nu e loc de ruşine sau timiditate atunci când îţi doreşti o experienţă sexuală reuşită şi de felul în care te pregăteşti mental va depinde libidoul tău.

2.Asigură-te că dormi suficient

Nimic în lume nu îţi pune mai tare beţe în roate atunci când vine vorba de apetitul sexual decât starea de oboseală cronică şi lipsa de somn. Întreabă orice femeie care tocmai a devenit mama şi vei afla că patru ore de somn înseamnă pentru ea de zece ori mai mult decât o oră de sex. Şi asta se întâmplă din cauza oboselii. Medicii specialişti ne recomandă între şapte şi nouă ore de somn în fiecare noapte. E important să respecţi acest program dacă vrei să fii capabilă şi de altceva decât de a merge la muncă şi a veni acasă. Lipsa unui somn suficient îţi poate afecta toate activităţile de peste zi.

3. Fă o vizită la medic

Dacă simţi un disconfort fizic în timpul contactului sexual sau pur şi simplu ţi-ai pierdut libidoul, e momentul să faci o vizită la ginecolog. Sunt mulţi factori care interferează cu dorinţa sexuală iar dintre aceştia cele mai grave sunt problemele de sănătate.

Citeşte mai multe pe dindragoste.unica.ro
.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter