Dragoste şi sex: 3 cuvinte pe care nu vrea să le audă de la tine

De Adina Radu, pe

Poate nici nu te-ai gândit la asta până acum şi poate că nu ţi-ai dat seama ce efect distructiv poate avea ceea ce spui asupra iubitului tău, dar şi a sinelui. Atunci când îi spui cele trei cuvinte el nu mai are nicio şansă de scăpare din cercul vicios al neîncrederii în sine în care ai intrat.
„Nu arăt bine”
Atunci când începi să te lamentezi în faţa iubitului tău şi să-i spui – nu să-l întrebi, ci să afirmi – că nu arăţi bine, el nu prea ştie ce ar putea să spună. Ori cauţi complimente – ceea ce probabil o să şi facă, o să-ţi spună că arăţi bine, că n-ar trebui să îţi faci griji, că eşti frumoasă şi aşa mai departe, ori într-adevăr nu te placi şi atunci problema devine mai serioasă.
Un bărbat nu se simte atras de o femeie care nu se place, care nu se simte bine în propria piele, este nesigură pe ea şi chiar face evident acest lucru. El ştie că ori de câte ori va încerca să-ţi spună contrariul în acest caz, nu are nicio şansă să te convingă, pentru că tu eşti cea care trebuie să creadă şi să simtă contrariul.
Inedit: Cum erau vieţile sexuale ale Incaşilor
Mai mult, nu prea are ce sfaturi să-ţi ofere ca să te ajute să treci peste nesiguranţa ta şi ar prefera să evite discuţiile de acest gen pe cât posibil, decât să intre în jocul tău din care nu scapă fără cel puţin o ceartă serioasă. Pe de altă parte, dacă ar spune că este de acord cu tine, cel mai probabil veţi ajunge să vă despărţiţi, iar anxietatea ta se va adânci şi mai mult.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter