Din dragoste: Motive de ceartă în preajma sărbătorilor de iarnă (I)

De Unica.ro, pe

Ce se intampla in zilele de sarbatoare cand evenimentele care se presupune ca ar trebui sa ne aduca bucurie in suflet si in cadrul caminului ne cauzeaza conflicte in viata cuplu? Iata cateva dintre cele mai importante astfel de motive de conflict si cum le poti rezolva mai usor.
Banii

Or fi sarbatorile de iarna cea mai frumoasa perioada a anului dar in acelasi timp putem spune ca este si cea mai costisitoare. Sumele cheltuite cresc considerabil in luna decembrie, odata cu obligatiile ce ne revin: cadourile pentru cei dragi, prieteni si cunostinte, mesele festive cu care ne primim oaspetii, calatoriile in alte orase sau tari in cazul in care membrii familiei nu locuiesc in acelasi oras, cheltuielile cu petercerea de revelion si asa mai departe. Toate sunt surse de conflict in cadrul relatiei si singura scapare este cea de a incerca sa mentinem situatia sub control.

Sfatul: Nu ar trebui sa te ia prin surprindere faptul ca sarbatorile de iarna pot cauza falimentul in cazul in care nu esti atenta si te intinzi mai mult decat iti permite plapuma. Nu lasa bucuria Craciunului sau a Anului Nou sa iti intunece judecata. Tratati problemele financiare impreuna, ca si cuplu, faceti impreuna si achizitiile si nu va imprumutati la banci sau la cunostinte pentru cumparaturi. Faceti impreuna bugetul si nu il depasiti sub nicio forma. Sigur, cu totii ne dorim ca de sarbatori sa uitam de toate grijile si sa ne bucuram de atmosfera cu totul si cu totul speciala dar ziua de maine conteaza si ea si nu trebuie sa pasesti in noul an cu datorii.

Citeşte mai multe aici.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter