Cum te faci plăcută de prietenii lui

De Unica.ro, pe

L-ai cucerit pe el, dar nu este de ajuns. Trebuie să încerci să fii şi pe placul familiei şi al găştii lui de prieteni.
Crezi că este imposibil? Iată ce trebuie să faci.

Nu încerca să-l desparţi de amici

Prietenii lui sunt un subiect tabu pentru el, aşa că nu-i vorbi de rău. Şi să nu te aştepţi ca, de dragul tău, să petreacă mai puţin timp cu ei. Dacă are aceşti prieteni de mult timp, din şcoală sau din liceu, împacă-te cu
ideea că ţine la ei şi că vor continua să facă parte din viaţa lui.

Cea mai mare greşeală pe care o poţi face este să-i interzici să-i mai vadă sau să-i reproşezi că nu îţi acordă destulă atenţie. Atunci, nu numai că prietenii săi nu te vor plăcea şi pot strica buna voastră înţelegere, dar s-ar putea ca şi iubitul tău să aibă resentimente în privinţa ta. De asemenea nu-l vorbi de rău pe unul dintre apropiaţii lui.

Dacă este cazul, încearcă să-l faci chiar pe el să înţeleagă că acea persoană nu este cea mai potrivită pentru anturajul său.

Cucereşte „inamicul”

Prietenii lui, mai ales cei care nu sunt implicaţi într-o relaţie, au impresia că îl ţii sub papuc. Dacă refuză vreo invitaţie la bere sau la meci pentru că tocmai în acel moment tu l-ai rugat să facă ceva, aceştia îi vor spune că este „ţinut în lesă”. Cel mai bine este să le demonstrezi chiar tu că lucrurile nu stau aşa. Însoţeşte-ţi partenerul la întâlnirile cu prietenii săi şi încearcă să te faci plăcută de aceştia. Pentru ca planul tău să aibă succes, ţine minte sfaturile noastre:

1. Nu fi cicălitoare şi nu încerca să-ţi impui punctul de vedere asupra lui.
2. Dacă a spus sau s-a comportat într-un fel care te-a supărat, nu izbucni de faţă cu ceilalţi. Aşteaptă să fiţi doar voi doi.
3. Conversează cu prietenii lui, fii degajată şi arată-le că ai simţul umorului.
4. Apreciază-le glumele, chiar şi pe cele deocheate.
Grupul lui de prieteni este ca un examen pe care trebuie să îl treci cu bine. Dacă reuşeşti să îi câştigi, îl vei câştiga şi pe el.

Încearcă să devii microbistă

Arată-te interesată de pasiunile lui. Întreabă-l despre echipa lui preferată de fotbal, ui-tă-te împreună cu el la ştirile sportive sau la meciuri. Dacă practică un sport pe care îl poţi învăţa şi tu (schi, tenis, înot), ţi-ne-i companie. Nu va mai avea motive să depindă de prietenii lui pentru că, din când în când, îi poţi înlocui şi tu cu succes.

Bărbaţii simt nevoia să aibă tovarăşi cu care să împărtăşească pasiunea pentru fotbal sau oricare alt sport. Arată-i că poate discuta despre echipa lui preferată chiar şi cu tine.

Ieşi şi tu cu fetele

Şi tu ai prietenii tăi, nu numai partenerul tău. Dacă lui îi place să iasă la bere cu băieţii, tu preferi să mergi la cumpărături cu fetele.

Când el se întâlneşte cu prietenii pentru un eveniment „major”, cum ar fi finala Campionatului Mondial de Fotbal, şi pe tine fotbalul te plictiseşte de moarte, profită de prilej pentru a organiza o seară cu prietenele tale. Sigur veţi avea ce discuta, iar tu vei reuşi să-ţi petreci timpul şi altfel decât aşteptându-l pe el. Şi vei creşte în ochii lui!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter