Cum îţi dai seama că nu te va aduce niciodată la orgasm

De Raluca Cristea, pe

Despre mimarea orgasmului ai auzit şi ar fi păcat să te numeri printre nefericitele care nu cunosc o asemenea experienţă explozivă. Ca masură de precauţie, află…
… cele 5 indicii că partenerul nu te va aduce niciodată la orgasm!

1. De felul lui, nu este afectuos

Femeile au nevoie de dragoste, afecţiune şi atenţie. Atunci când faci dragoste, procesul ar trebui de fapt sa înceapă cu cel puţin o oră înainte, prin mici indicii verbale sau senzoriale (o aluzie, un mesaj pe telefon, un apel fierbinte, atingeri cu subînteles, etc.) . Afecţiunea şi atenţia pe care iubitul ţi le acordă sporesc dorinţa şi pregătesc terenul pentru ce va urma.

Dacă nu îţi arată cât de mult te doreşte, atunci de ce vrea sa facă dragoste cu tine? Cum ai putea avea orgasm lângă un barbat suspectat de egocentrism şi raceală sufletească?

2. Nu cunoaşte anatomia feminină

Este imposibil să înţelegi cum poţi provoca orgasm iubitei tale dacă nu ştii cum functionează aparatul ei genital, ce construcţie musculară are şi că vaginul nu este doar un spaţiu pentru plăcere. Ai fi uimită să afli că există bărbaţi care nu ştiu diferenţa dintre vagin şi himen sau unde este clitorisul? Aşadar, cum ar putea să se mişte potrivit, să te stimuleze aşa cum îţi doreşti, dacă nu cunoaşte îndeaproape zona ta intimă?

3. Sare peste preludiu SAU oferă preludiu şi…atât

Preludiul este egal cu 0 într-o partidă de sex fie dacă partenerul sare peste el, fie dacă îl prelungeşte şi, pierzându-se în… detalii, se comportă sub aşteptări în privinţa continuării. Dacă se grăbeşte şi sare peste preludiu, dacă te sărută puţin şi apoi te dezbracă sau din contră, dacă prelungeşte preludiul şi apoi este foarte stângaci în a continua cu penetrarea şi creşterea gradului de excitaţie, atunci poţi fi sigură că nu te va aduce curând la orgasm.

4. Se excită repede

Una dintre cele mai mari greşeli pe care poate sa le facă este să se piardă în moment, să se lase pradă excitaţiei şi implicit, să grabească penetrarea. Evident, o astfel de situaţie implică: preludiu scurt sau inexistent, frustrări şi lipsa orgasmului.

5. Nu îi place să vorbească despre partidele voastre de sex

Una din cheile succesului în 2 este comunicarea. Când vine vorba despre viaţa sexuală, comunicarea categoric poate rezolva o mulţime de confuzii şi temeri.

Dacă ştii că ceva nu este în regulă dar nu vrea să vorbească despre asta, încearcă să îl abordezi cu diverse tactici. Dacă nu reuşeşti să scoţi ceva de la el, de ce să te mai oboseşti? Faptul că nu acordă atenţia cuvenită sexului cu tine înseamna că nu îi pasă atât de tare de apropierea între voi. În timp, problemele, de orice natură ar fi ele, se adâncesc. Iar orgasmul…fuge de voi garantat!

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter