Cum hrăneşti mândria partenerului

De Unica.ro, pe

Sarea şi piperul unei relaţii stă în felul în care ştii să-i vorbeşti. Aşa că, fericite sunt cele diplomate, căci ele vor culege toate roadele.

Laudă-l de fată cu prietenii lui

Nu rata nici o ocazie în care să-i arăţi cât de mult îl apreciezi. Cu atât mai mult, nu rata ocaziile când de faţă sunt şi prietenii lui sau orice altă persoană la a cărei părere ţine. A-i elogia calităţile de faţă cu aceştia înseamnă apreciere maximă. Descrie o situaţie în care erai în impas şi el a găsit soluţia. Ideal ar fi să faci doar introducerea, să-i întinzi mingea la fileu, lăsându-l pe el să povestească în continuare. Si pentru ca lucrurile să fie făcute temeinic, aprobă-l în răstimpuri, întărindu-i spusele, mai ales atunci când vine vorba despre ce şi cât de bine ştie să facă.

Uneori, o uşoară criză de gelozie nu strică

Vă aflaţi într-un loc public, la o petrecere sau aţi ieşit în oraş să vă plimbaţi, iar el dă atenţie şi altor femei. Nu-i reproşa acest lucru şi abţine-te să-i faci scene în public, pentru că e absolut normal ca el să mai admire şi alte femei (eventual, pentru a aprecia mai bine ce are acasă). Totuşi, a te arăta veşnic indiferentă faţă de micile lui flirturi ocazionale ar putea însemna lipsă de interes faţă de persoana lui. Aşa că, nu strică să te arăţi un pic îmbufnată uneori, să faci un pic de botic, aşteptând ca el să te împace. Asta i-ar gâdila mult orgoliul, arătându-i cât de mult îţi doreşti ca el să fie numai al tău.

Desi eşti în centrul atenţiei, ai ochi numai pentru el

Orice ar fi, nu-i lăsa senzaţia că îţi este inferior, că nu se ridică la nivelul tău. Dacă atragi toate privirile, fii inabordabilă pentru ceilalţi, arată-i că el este bărbatul visurilor tale. Fă-l mândru că are o parteneră la care mulţi alţii doar visează.

Preţuieşte cadourile primite de la el

Cu siguranţă îţi va face multe daruri: unele mai potrivite, altele mai puţin. Până la urmă, intenţia contează, gestul de a dărui. Oricum ar fi aceste cadouri, arată-i că eşti încântată de gestul lui. Iar, dacă se întâmplă să-ţi facă un cadou care îţi place la nebunie, nu ezita să-i arăţi cât eşti de fericită. Nici nu ştii cât de mult contează pentru el zâmbetul tău!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter