Cum este la pat în funcţie de cum conduce maşina

De Stela Moisescu, pe

Stilurile în care îşi conduc bărbaţii maşinile spun multe şi despre cum îşi conduc ei partenera pe drumul către extaz. Unii o fac cu calm şi pricepere, în timp ce alţii…
… sunt stângaci şi repeziţi. Află cum este iubitul tău la pat, în funcţie de câteva indicii cheie legate de stilul său de a conduce:

Doar cu o mână pe volan

Pentru el este mai confortabil să ţină doar o mână pe volan, în ciuda faptului că se supune unor riscuri. În cazul unui accident el ar trebui să apuce volanul cu ambele mâini pentru a avea un control mai bun asupra maşinii. Cu alte cuvinte, tipul acesta poate fi destul de comod şi în pat, cu riscul ca tu să pleci nesatisfăcută.

În cazul în care conduce aşa, nu te aştepta ca fiecare partidă de sex să fie regizată strict pentru plăcerea ta. Partea bună este că atunci când se concentrează pe cum să te satisfacă o face cu multă îndemânare şi cu multă răbdare. Aşadar, cu el nu poţi prezice niciodată cum va fi partida de sex. Este bărbatul ideal pentru tine, dacă îţi plac provocările.
 

Ambele mâini pe volan

Dacă ţine ambele mâini pe volan, este genul de bărbat care vrea să ştie că deţine controlul mereu. Cu ambele mâini pe volan este mult mai stăpân pe reflexele maşinii, aşa că preferă să stea pe scaun regulamentar. Şi în pat acest gen de bărbat va prelua frâiele, pentru că se simte sigur pe sine, atunci când vede că este în stare să te satisfacă.

Ţine mâinile pe volan în partea de jos sau în partea de sus

În cazul în care observi că iubitul tău ia o poziţie destul de ciudată la volan, ţinând mâinile apropiate, ori în partea superioară, ori în cea inferioară a volanului ai de-a face cu un bărbat mai nonconformist şi, poate, uşor timid. Aşa că, în dormitor, ar fi bine să-l flatezi cu câteva complimente, pentru că acest bărbat are o latură mai neconvenţională şi vis a vis de sex, aşa că merită să vezi cu ce te va surprinde el.

Cum ţine mâna pe schimbătorul de viteze

Şi schimbătorul de viteze îţi poate dezvălui cât de bun este la pat. Dacă sunteţi în oraş, pe un traseu unde schimbarea de viteză se face foarte des, iar iubitul tău ţine mereu mâna pe schimbătorul de viteze, atunci îi place să fie pe fază şi să câştige timp. În pat, poate avea o atitudine mai vulcanică şi mai practică, totodată. Acest gen de bărbat ştie câteva tehnici sigure de satisfacere a unei femei şi le foloseşte de fiecare dată pentru că ştie că nu dau greş.

Ai putea beneficia de mai multă fantezie şi imaginaţie în pat din partea unui bărbat care se concentrează când pe viteza cu care merge, când pe schimbarea ei. Asta denotă că poate separa mai bine lucrurile şi în pat, aşa că ştie când ai nevoie de stimulare fizică, şi când de una mentală.

Vrei să încerci sexul în maşină? Dă click şi află care sunt cele mai practice poziţii sexuale!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter