Cum ajuţi bărbaţii să rănească alte femei

De Stela Moisescu, pe

Unii bărbaţi au nevoie de o singură experienţă negativă cu o femeie pentru a deveni adevăraţi frângători de inimi! Iar tu poţi fi ACEA femeie. Analizează-i cu atenţie…
… pe bărbaţii din viaţa ta. S-ar putea ca tu să fii motivul pentru care ei rănesc alte femei!

Iată care sunt motivele pentru care bărbaţii „de vis” se schimbă şi devin coşmarul altor femei!

Ai iubit un „bad boy”

Mulţi bărbaţi suferă această tranziţie: din băieţi timizi ajung tipi duri. La mijloc există mereu o femeie care n-a ştiut să-i aprecieze. Cam aşa se naşte specia bad boy. Este vorba de un tip sensibil, care a iubit sincer, dar care a fost rănit. În urma eşecului realizează că are mai multe de câştigat dacă devine un… bădăran. Astfel, multe femei ajung să fie rănite.

Dacă şi tu pici în plasa unui bad boy, îi accepţi obrăzniciile şi îi cedezi din prima seară, îi confirmi că acest comportament merită păstrat.

I-ai luat inima cu tine

Merită să o menţionăm pe femeia care l-a transformat pe timid în dur. Dacă şi tu ai beneficiat de iubirea necondiţionată a unui bărbat, dar tot nu te simţeai împlinită, cum ai pus punct relaţiei? Unele femei decid să devină scorpii, să-l rănească, pentru a-l îndepărta.

Pur şi simplu nu pot concepe că dau cu piciorul unui bărbat perfect, aşa că încearcă să-l provoace să devină un mitocan. Totul pentru ca despărţirea să capete un sens. Mare greşeală! Bărbatul va simţi că i-ai răsplătit bunele intenţii cu spatele. Fii sigură că nu va mai oferi totul niciunei femei. Aşa că nu-i lua inima cu tine… Asumă-ţi faptul că nu-l iubeşti pe „Mr. Right”.

Ai mimat orgasmul

Iată greşeala sexuală clasică, ce duce la multe inimi frânte! Pe scurt: nu-i dai ocazia să descopere din ce se formează plăcerea unei femei. Îi dai de înţeles că stilul său minimalist şi stângaci în pat este cheia orgasmelor tale multiple. Astfel, întâi îl faci să te frustreze pe tine în pat, iar mai apoi pe alte domnişoare „norocoase”. Care va fi replica lui: „Cred că eşti tu frigidă, nu eu nepriceput. Fosta avea de fiecare dată orgasm când stăteam cu mâinile-n şold!”

Dă click şi descoperă exerciţii care te dezvaţă să mimezi orgasmul şi te ajută să-l ai!

Ţi-ai înşelat iubitul… cu el

Este lesne de înţeles de ce va deveni un bărbat înşelat un frângător de inimi. Dar ce zici de tipul cu care l-ai înşelat? Şi el va prima lecţia de viaţă care sună cam aşa: în femei mai bine nu ai încredere. Dacă un alt bărbat îţi face cu ochiul, analizează cu atenţie genul acesta de atracţie. Dă-ţi seama ce sens are relaţia în care eşti implicată şi ce vrei de la tipul care te ademeneşte. Discută cu amândoi. Pe rând. Cu iubitul mai întâi!

Ai mimat perfecţiunea la începutul relaţiei

Femeile cunosc în cele mai mici detalii arta seducţiei. Ştiu să se strecoare pe sub pielea prăzii şi să-l curprindă pe bărbat în vraja lor. Tot ele ştiu şi cum să năruie mai apoi visele bărbatului care se considera atât de norocos. Nu mai poza în femeia perfectă! La un moment dat tot va şti că te calcă pe nervi când se duce la meciuri şi că ai cearcăne, dacă nu foloseşti fond de ten.

Ce-i drept, unii bărbaţi se amăgesc cu fantezia perfecţiunii destul de mult timp şi când descoperă că partenera are defecte suferă o adevărată dezamăgire. Aşa că vor adopta o atitudine circumspectă şi nu vor mai fi în stare să aprecieze o femeie la adevărata ei valoare.

I-ai făcut toate poftele

Oricât de mult l-ai iubi, nu te transforma în mama lui! Dacă ai avut un iubit pe care l-ai tratat regeşte, fii sigură că i-ai crescut standardele în materie de femei la limita imposibilului. Nu toate femeile sunt dispuse să facă toate poftele unui bărbat, dar asta nu înseamnă că ele nu merită să fie cu acesta.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter