Previziunile numerologice pentru 2023. Romeo Popescu explică ce înseamnă fiecare cifră a destinului

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Luni, 09 ianuarie 2023, 18:27

Previziunile numerologice pentru 2023. Numerologul Romeo Popescu a explicat cât de importante sunt numerele în viața fiecăruia dintre noi și cum ne pot influența acestea destinul și deciziile pe care le luăm.

Specialistul a fost invitat în emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV, acolo unde a explicat că numerologia are influențe pe termen scurt, dar si lung. Anul 2023 este, potrivit lui, unul în care putem demara unele lucruri care s-ar putea întinde până în anul 2025.

Previziunile numerologice pentru 2023

Anul 2023 stă sub semnul cifrei 7, o cifră spirituală și revelatorie. Noul an este unul care ne va conecta în primul rând cu noi înșine.

Este anul în care trebuie să ne împăcăm cu noi înșine și să fim mulțumiți de noi, așa cum suntem.

Totodată va fi anul secretelor. Acolo unde există secrete care nu s-au spus în ultimii 7 ani, acestea vor ieși la iveală. Lucrurile vor veni pe nepusă masă, dar trebuie să realizăm că este nevoie ca în acest an să fim sinceri.

Citește și: Previziunile lui Neti Sandu, la început de 2023, pentru fiecare zodie: „Va fi un an altfel”

Cum ne calculăm cifra destinului

Pentru a ne putea calcula cifra destinului și a ști cum ne influențează aceasta viața, avem nevoie de data nașterii. Adunăm fiecare cifră din data completă, iar la final vom rămâne cu o singură cifră.( ex: 10.05.1990 – 1+ 0 + 5 + 0 + 1 + 9 + 9 + 0 = 25, 2+5=7).

În funcție de rezultatul final, fiecare cifră a destinului are o semnificație. În cadrul emisiunii de la PRO TV, Romeo Popescu a dezvăluit, pe scurt, ce semnifică fiecare și care sunt previziunile numerologice pentru fiecare om.

Cifra destinului 1 – cifra liderului, a un om solar, de care trebuie să știe lumea. Persoana cu cifra destinului 1 trebuie sa fii un exemplu pentru ceilalti și este, de obicei, una dintre persoanele car pote fi date drept exemplu.

Cifra destinului 2 – este cifra omului care deține arta conversației. Este persoana care știe să asculte, să genereze o discuție, un om empatic, care știe cum se lucrează în echipă.

Cifra destinului 3 – Este cifra omului creativ și care reușește de fiecare dată să aducă mai multă cunoaștere în viața lui, fie prin lucrurile făcute, fie prin studiu.

Ce spune cifra destinului despre fiecare om

Cifra destinului 4 – îl reprezintă în general pe omul care face totul pentru a lăsa ceva în urma lui. Un lucru palpabil, o inventie. Pe de altă parte, poate fi și cifra destinului omului rutinat care nu face prea multe lucruri și care zilnic are aceleași ocupație, acasa, la muncă – la muncă, acasă.

Cifra destinului 5 – cifra libertinului, cei care circula cu laptopul sub braț prin lume și care sunt toată viața turiști. Cifra 5 este cifra de destin a călătorului.

Citește și: Horoscopul Minervei pentru anul 2023. Previziuni astrale pentru cele 12 zodii în parte

Cifra destinului 6 – Este cifra de destin a celui care poate da exemplu cum este o familie perfectă, după toate considerentele: înțelegere, iubire, echilibru. Mai este cunoscută și ca cifra dascălului, a celui care ne învață cum ceva trebuie făcut cu inima.

Cifra destinului 7 – este cifra marelui înțelept, a celui care învață de fiecare dată câte ceva nou din toate evenimentele care se întamplă. Persoanele care poartă această cifră a destinului pot fi foarte înțelepte și sunt adeseori mistice, singure sau foarte încercate.

Influența cifrei destinului și previziunile numerologice din 2023

Cifra destinului 8 – cifra omului social, al vedetei. Este persoana care consideră și îi place ca lumea să o vadă, sa fie cunoscută. Lumea este în palma lui. E cifra puterii, iar dacă ești cunoscut ai și puterea de a influența lumea.

Cifra destinului 9 – Cifra omului care transformă, inovează și înoiește lucrurile. Trebuie să fie cel care inovează orice domeniu, altfel va fi un plictisit.

Citește și: Horoscop chinezesc pentru ianuarie 2023, luna Bivolului de Apă Yin. Tristețe, tendințe depresive și mici accidente în cazul Câinelui

Romeo Popescu a mai spus, de asemenea, în emisiunea de la PRO TV, că în 2023 nu vor fi probleme de sănătate mari, iar cele care vor apărea se vor rezolva.

„Vor fi mai mult, probleme de sănătate mentală. Avem 23 care e particularitate și ține de stima de sine. Uneori scade, alteori crește. Numai că anul acesta aceste oscilații vor fi destul de puternice. Oamenii se vor răzgândi destul de mult. Vom vedea oameni care din punct de vedere al stării interioare se vor îndoi de ei înșiși, dar își vor reveni până în 2026”, a spus numerologul.

Sursă fotografie: Captură PRO TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter