Ciudăţenii pe care el le găseşte sexy la tine

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 12:31

Cine să-i mai înţeleagă pe bărbaţi? Într-o clipă se uită urât la o rochie nouă, la părul tuns bob superb coafat, sau la o pereche de sandale cu toc, după care admiră cele mai ciudate lucruri. Vezi care sunt acele ciudăţenii pe care el le găseşte sexy la tine.

Eşti sexy nemachiată

Deşi majoritatea bărbaţilor apreciază o femeie super aranjată şi la patru ace, machiată corect, cu părul coafat, mulţi iubesc exact opusul.
Mulţi bărbaţi recunosc că se simt foarte atraşi de iubitele lor când acestea sunt răcite, proaspăt trezite din somn, sau triste. Aspectul fizic contează pentru ei, dar în alt fel, deoarece aşa consideră că îşi pot cunoaşte mai bine partenera, „fără mască”.

Eşti atrăgătoare când ţi-e frică

Nu te gândi la lucruri groaznice, la durere şi frică de propria umbră, ci, mai degrabă, la frica de un gândac, la teama din sala de cinema când urmează un film horrorr.
Bărbaţii se simt validaţi ca bărbaţi atunci când îşi pot proteja iubita, când o apără de lumea rea, o strâng în braţele lor puternice, omoară gândacul, sperie şoarecele, sau aprind lumina în beci.

Vergeturile sunt sexy uneori

Oricât ne-am chinui să scăpăm de vergeturi, există bărbaţi care te vor iubi mai mult datorită acestora.
Mulţi bărbaţi însuraţi au declarat că iubesc vergeturile pe care soţiile lor le-au dobândit purtându-le copilul în pântece.
Cu alte cuvinte, după naştere, nu te stresa foarte tare că ai vergeturi şi pielea mai lăsată. Dacă te iubeşte, va fi recunoscător pentru sacrificiul tău şi îşi va aminti mereu că eşti mama copilului lui, atunci când le vede.

Ochelarii pot fi provocatori

Multe femei sunt foarte stresate atunci când află că trebuie să poarte ochelari, deoarece cred că nu vor mai fi la fel de atrăgătoare în ochii partenerilor.
Dimpotrivă, mulţi bărbaţi sunt de părere că o femeie cu ochelari este teribil de sexy şi chiar există voci care susţin că nu-şi mai pot ţine imaginaţia în frâu în astfel de situaţii.

Eşti cea mai frumoasă când te machiezi

Deşi multe femei vor să se ascundă în baie atunci când se machiază, pentru ca iubitul lor să vadă doar rezultatul final, bărbaţii sunt de altă părere.
Mulţi recunosc că îi fascinează imaginea unei femei care se face frumoasă şi că pentru ei, acesta este un fel de ritual magic.

Sexy cu prosopul ud

Vrei să fii o divă sexy şi să te găsească fierbinte şi plină de picături de apă după ce ieşi din duş? Nu ai nevoie de coregrafie specială şi nici nu trebuie să fugi prin casă, ca să nu te vadă în prosop.
Mulţi bărbaţi se gândesc la cum arăţi super sexy când prosopul cade. Deci orice astfel de aluzie le aprinde mintea. Doar sunt bărbaţi.
Sursa foto cuplu fericit: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter