Ce poţi face azi pentru a deveni expertă în sex oral

De Stela Moisescu, pe

Nu lăsa pe mâine ce poţi face azi, mai ales dacă ce faci azi te ajută să devii maestră în arta sexului oral. Într-o singură zi te poţi antrena, astfel încât să îi oferi…
… iubitului tău cea mai incitantă partidă de sex oral de până acum. Nu trebuie decât să afli ce anume te ajută să devii expertă în plăcerile orale.

Iată care sunt lucrurile pe care le poţi face chiar azi pentru a deveni expertă în sex oral!

Elimină blocajele mentale

Este important să porţi o discuţie sinceră cu iubitul tău despre sex oral, pentru a lămuri aspectele care le preocupă de regulă pe femei în materie de sex oral: întreabă-l cât de mult contează sexul oral pentru el, dacă este sau nu dispus să îţi facă şi el ţie sex oral sau în ce condiţii să se petreacă orgasmul lui.

Ultimul subiect de discutat pune multe piedici femeilor, care se stresează la gândul că iubitul va ejacula în interior, motiv pentru care se mişcă în mod mecanic şi temător. Cel mai bine ar fi să stabiliţi de la început cum anume să aibă el orgasm. În acest fel, te poţi relaxa şi îi poţi oferi o stimulare orală pasională până în ultima clipă.

Dansează pe o melodie ritmată

Deşi te poate pufni râsul, află că îţi este recomandat să dansezi pe cât de mult posibil, dacă vrei să fii expertă în a face sex oral. Cel mai simplu este să dansezi chiar acasă, unde te poţi desfăşura în voie ori de câte ori ai chef.

Cum te ajută dansul să faci sex oral într-un mod mai incitant? Dansând, vei fi mai flexibilă, mai ageră, mai energică şi mai încrezătoare. Cu alte cuvinte, îi poţi face sex oral din poziţii mai inedite, îl poţi stimula mai bine şi oral şi manual în mod simultan, ai mai multă energie în timpul partidei şi eşti mai sigură pe tine în timp ce îi faci sex oral.

Dă click şi ascultă 5 melodii pe care îi poţi face sex oral mai intens.

Urmăreşte un tutorial explicit

Puterea exemplului îşi are eficienţa şi în acest caz. Reproduci mai uşor lucrurile pe care le vezi decât cele pe care le auzi, aşa că un tutorial video despre sex oral, chiar dacă „modelul” este o banană, sigur te va ajuta să însuşeşti mai repede şi mai cuprinzător tehnicile de stimulare cele mai satisfăcătoare în viziunea bărbaţilor.

Îndrăgosteşte-te de sex oral

Şi pentru bărbaţi contează enorm stimularea mentală, nu doar pentru femei. Sexul oral oferă domnilor o plăcere incredibilă doar atunci când şi partenera îl face cu entuziasm. Aşa că un bun antrenament pentru a deveni expertă în a face sex oral este cel emoţional. Dacă îi transmiţi prin atitudine, gesturi şi, de ce nu, prin vorbe indecente, că adori să îi faci sex oral, iubitul tău va fi deja pe jumătate satisfăcut!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter