Ce faci când nu aveţi aceeaşi poftă de sex

De Raluca Cristea, pe

Deşi bărbaţii şi femeile au o pasiune comună – sexul, există o mulţime de lucruri care pot influenţa pofta de sex. Află ce poţi să faci…
… când nu ai aceeaşi poftă de sex ca iubitul tău!

Şi nu mă refer, cum ai putea crede, la faptul că bărbaţii sunt mereu dispuşi la o partidă de sex. Reversul este perfect valabil!

Dacă vă aflaţi la început, este posibil ca iubitul tău să fie mai pofticios decât tine. Aşa sunt bărbaţii, nu căuta explicaţii logice. Toţi bărbaţii sub 60 de ani se gândesc zilnic la sex şi doar ¼ din femeile sub 60 de ani fac acelaşi lucru.

Nu trebuie să te schimbi pentru el, dar nici nu poţi avea pretenţia să nu laşi puţin de la tine. Dacă nu poţi ţine pasul cu el, spune-i, însă doar după ce încerci şi tu programul lui de sex intens. Poate chiar o să-ţi placă!

Dacă libido-ul vostru nu este acelaşi din cauza diferenţei de vârstă, trebuie să vă mulaţi unul pe preferinţele celuilalt şi să vă străduiţi ceva mai mult. Cel mai matur să facă puţin efort fizic, cel mai tânăr să înţeleagă şi un alt punct de vedere. În fond, trebuia să vă asumaţi riscul de la bun început. Şi, dacă vreţi, puteţi apela oricând la stimulente sexuale.

Dacă nu aveţi aceleaşi fantezii sexuale, este absolut normal. În timp ce bărbaţii au fantezii cu sex în trei, sex între două femei sau sex anal, femeile se dau în vânt după fantezii unde să li se facă sex oral, să fie legate la ochi sau la mâini. În plus, de când lumea şi pământul, ceea ce i-a excitat pe bărbaţi nu le-a excitat neapărat şi pe femei. Soluţia este să vă puneţi unul în locul celuilalt şi să încercaţi fiecare fantezie în parte.

Dacă el vrea sex rapid şi tu preludiu intens, există soluţii simple: îi spui că ai nevoie de ceva mai multă atenţie ca să fii exact aşa cum îi place adică foarte excitată,  faceţi sex rapid astăzi şi smulgi promisiunea unui preludiu ca la carte pentru mâine sau, alegeţi varianta de mijloc: un preludiu rezonabil şi o partidă de sex care durează 10-15 minute.

Dacă el n-are chef deloc şi tu ai prea mult, nu te sfătuiesc să sari pe el şi să îţi ceri drepturile, deşi trebuie să recunosc, n-ar fi o idee foarte rea. Cel mai bine, pune-ţi în funcţiune toate armele seducţiei ţi o să-ţi reamintesc câteva: priviri şi mişcări languroase, lenjerie intimă fină, aluzii cu tentă sexuală. Dacă nu cedează, nici măcar puţin, nu cred că problema este doar o zi obositoare la serviciu.

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter