Sex: Fanteziile noastre sexuale, cel mai des întâlnite

De Adina Radu, pe
Sex

Zona creierului responsabilă cu dorinţa sexuală este mai mare la bărbaţi, de aceea ei se gândesc la sex ceva mai des decât noi. Cu toate acestea, nu doar ei visează cu ochii deschişi la femei apărute din neant care să-i surprindă cu o partidă fierbinte de amor, ci şi femeile fac asta, însă ele vorbesc mai puţin liber despre fanteziile lor sexuale. Iată care sunt cele mai întâlnite astfel de fantezii:
Străinul
Atât bărbaţii, cât şi femeile, sunt înnebuniţi de această fantezie – necunoscutul, „teritoriul” încă necucerit, spiritual de aventură este foarte atractiv pentru oameni în general. Aici nu este vorba de romantism şi intimitate în cuplu, ci de sex în cel mai pur şi platonic sens, fără emoţii sau sentimente de vină la sfârşitul actului.
Exhibiţionism
Pentru unele femei, ideea că sunt privite de străini în timp ce fac sex sau se masturbează este foarte excitantă şi chiar poate transforma partida de sex – într-una mult mai bună. Pont: dacă vrei să încerci asta cu iubitul tău, însă nu vreţi să ieşiţi în natură, puteţi începe uşor, cu câteva oglinzi mari instalate în dormitorul vostru.
Şocant: 4 bărbaţi de geniu despre care n-ai fi crezut că au fost perverşi
Dansatoare
Într-un fel, femeile care dansează la bară şi în poală sunt admirate de celelalte, pentru că au îndemânarea necesară să-şi folosească trupul pentru a-i satisface pe bărbaţi şi îşi doresc să poată facă şi ele acelaşi lucru. Depinde de femeie, dar fantezia poate ajunge de la simplă dansatoare la o damă de companie personală.

Vezi mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter