Cadouri şi surprize care ţin pasiunea aprinsă

De Raluca Cristea, pe

Ca să ţii focul aprins în cuplu nu trebuie doar să ştii să faci sex sau să comunici eficient. Mai trebuie şi să fii atentă la micile detalii care contează.

Printre multele detalii care fac diferenţa sunt şi cadourile şi surprizele cu trimitere la sex sau pur şi simplu, care aduc un plus de romantism într-o anumită zi, fără o ocazie specială. Pentru că, trebuie să îţi spun, am învăţat şi eu că adevăratele surprize se fac fără să ai o ocazie care să-ţi impună asta.

Ai mai jos câteva sugestii de cadouri şi surprize care ţin pasiunea aprinsă!

Set de aromoterapie

Este unul dintre acele cadouri bune pentru amândoi, dar suficient de tentant încât să fie de fapt şi un cadou sexual. De ce spun asta? Pentru că, dacă alegi aromele potrivite, îi poţi stârni iubitului tău cele mai tari idei pentru sex. Setul trebuie să conţină cel puţin 4 tipuri de lumânări parfumate, beşişoare parfumate, suport pentru beţişoare şi uleiuri de aromoterapie. Citeşte aici mai multe despre aromele sexuale!

Uleiuri pentru masaj cu proprietăţi afrodisiace

Se găsesc în sex shopuri, dar şi în orice hipermarket de unde poţi cumpără un ulei pentru masaj cu aroma aleasă de tine în funcţie de senzaţia pe care vrei să i-o provoci iubitului. Despre asta afli mai multe tot în articolul cu secrete ale masajului erotic.

Prezervative cu texturi şi arome

Cele cu texturi diferite – mai groase, mai subţiri, cu striaţii, nervuri sau modele sunt potrivite pentru sexul normal, iar cele cu arome se potrivesc sexului oral. Oricum ar fi, este o idee de cadou haioasă şi incitantă. O să îi placă să scape măcar pentru puţin timp de grija cumpărării prezervativelor şi să vadă câtă ingeniozitate şi poftă de sex ai.

Un dvd cu poze şi filmare cu tine

Poate unul dintre cele mai originale şi erotice cadouri este să îi pui pe furiş pe birou, sub pernă sau pe balcon un dvd cu fundă roşie. În interior o să găsească ceva ce tu ai pregătit de ceva timp: poze în studio sau în dormitor în tot felul de ipostaze sexy sau chiar erotice, plus un filmuleţ în care intri, singură sau cu o femeie, în pielea unei actriţe porno.

Masaj erotic în 4

Masajul erotic este oricum o experienţă senzuală şi excitantă. Poţi să o aduci la un nivel şi mai ridicat dacă îi faci iubitului tău surpriza unei şedinţe de masaj erotic în 4 – voi doi şi două maseuze. Aşezaţi-vă pe pat unul lângă celălalt şi lăsaţi-vă masaţi pentru ca la un moment dat, să îl masezi doar tu. Despre asta trebuie să vorbeşti înainte cu cele două maseuze.

Un număr de striptease

O altă surpriză după o zi grea la serviciu sau într-un weekend în care rămâneţi acasă este să serviţi împreună un aperitiv afrodisiac şi apoi să îi spui să stea cuminte pe pat pentru că ai o surpriză. Pui lista cu melodii special pentru striptease şi eliberezi energia sexuală cu un dans erotic!

Un weekend romantic departe

Un cadou pe care îl poţi face singură sau împreună cu el. Găseşte o locaţie plăcută într-o zonă liniştită, nu luaţi laptopurile cu voi şi ţineţi telefoanele pe silenţios. Cumpăraţi şampanie, dulciuri şi preparate afrodisiace. Bucuraţi-vă şi răsfăţaţi-vă cu tot ce nu vă este la îndemână zi de zi!

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter