Cadouri de Valentine’s Day 2021. Cele mai originale idei de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților

De Unica.ro, pe
În luna celebrării iubirii, cu siguranță te-ai gândit la cadouri de Valentine’s Day 2021. Dacă vrei să-ți surprinzi perechea cu daruri alese, noi am făcut 

o listă cu cele mai originale idei de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților. 

Sărbătoarea iubirii ne îndeamnă să fim creativi și să găsim pentru persoana iubită cele mai potrivite cadouri de Valentine’s Day 2021. Dacă vrei să transformi 14 februarie într-o zi de neuitat, îți propunem o listă cu cele mai originale idei de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților.

Citește și: Cadouri de Valentine’s Day. Cele mai inspirate idei

Cadouri de Valentine’s Day 2021

Doamnele vor aprecia cu siguranță un cadou romantic și autentic, care să le amintească întotdeauna de ziua aceasta specială. Și ce ar fi mai potrivit decât o floare care rezista până la 25 de ani? Trandafirii criogenați sunt un cadou absolut special, elegant și… de neuitat! În plus, puteți alege culoarea ei preferată.

 

Pune accent pe romantism și alege unul dintre cele mai emoționante cadouri de Valentine’s Day 2021. Un tablou personalizat cu harta stelelor așa cum a arătat într-un moment drag vouă, o fotografie și clip/audio. Poți alege cântecul vostru preferat și un video asociat unui eveniment special pentru voi. Sau îi poți transmite cât de mult o iubești printr-un mesaj vocal ce va fi imprimat în tablou printr-un cod QR ce poate fi scanat.

Tot la acest capitol, tablourile cu licheni pot fi o opțiune minunată pentru un cadou de Ziua Îndrăgostiților. Mai ales dacă adăugați și câteva flori uscate în culorile preferate sau poate din cele care au alcătuit buchetul de mireasă.

 

Dacă ai lângă tine un bărbat care iubește gadget-urile, este momentul să îl surprinzi. Fie că vrei să îi faci cadou un smartwach, o tabletă, o pereche de căști wireless sau orice alt dispozitiv, personalizează-l. Poți alege o față pentru ceas cu o temă preferată a lui sau îi poți imprima inițialele pe produsul ales.

Cele mai originale idei de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților

Printre cele mai originale idei de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților sunt parfumurile pe care le puteți crea chiar voi. Atelierele olfactive sunt o experiență de cuplu inedită, ce merită încercată. Și dacă nu în luna iubirii, atunci când? 

Poți transforma un simbol al relației voastre într-o amintire de neuitat și dacă alegi un obiect pe care să-l personalizezi, cum ar fi o agendă în care să vă transmiteți gânduri frumoase unul altuia.

Scrieți fiecare bilețele cu cărțile pe care ați vrea să le citiți și faceți schimb. Așa veți ști că luați ce își dorește celălalt, iar surpriza stă în faptul că nu știți ce carte urmează să primiți.

Citește și: Tradiții și obiceiuri de Ziua Îndrăgostiților

Când vine vorba de idei de cadouri de Valentine’s Day 2021 pentru ea, nu putem sări peste bijuterii. Însă, dacă vrei să o impresionezi, trebuie neapărat să personalizezi cadou. Un inel, o pereche de cercei, o brățară sau un pandantiv cu piatră de culoarea ochilor ei ar fi o alegere cât se poate de potrivită.

Ocaziile speciale, indiferent că vorbim de aniversări sau de Valentine’s Day, sunt un bun prilej să îi arătați ceilulalt cât sunteți de atenți la nevoile sale, că îl ascultați și îl cunoașteți. Indiferent de modul în care alegeți să vă manifestați dovezile de iubire, nu uitați că nota personală este elementul cheie, care face un cadou cu adevărat impresionant.

Sursă foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter