Idei de cadouri last-minute de la Notino care nu pot lipsi de sub bradul de Crăciun

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Luni, 20 decembrie 2021, 13:40

De Crăciun, cadourile pline de răsfăț sunt preferatele noastre. Fie că le oferim celor dragi, fie că le alegem pentru noi, ele sunt de nelipsit de sub bradul de Crăciun.

În timpul anului, Notino este adeseori primul răspuns atunci când ne întrebăm „De unde să cumpăr următorul parfum?” sau „Pe ce site pot găsi crema aceasta SPF?”. Indiferent de nevoile și exigențele pe care le avem în materie de beauty, Notino nu ne dezamăgește, oferind o gamă variată și complexă de produse, prietenoasă cu toate bugetele.

Sunt oameni care fac cumpărăturile pentru cadouri de îndată ce calendarul marchează prima zi din decembrie, dar cei mai mulți dintre noi ajungem pe ultima sută de metri cu ele. Salvarea vine de la Notino care ne oferă în acest an o selecție de cadouri cu accesorii de beauty din categoria bestseller, în ediție limitată de Crăciun. Aceste accesorii sunt esențiale în viața oricărei persoane pasionate de universul vast al frumuseții.

Descoperă mai jos seturile care pe noi ne-au cucerit!

Poartă parfumul preferat cu tine peste tot

Idei de cadouri last-minute de la Notino care nu pot lipsi de sub bradul de Crăciun

Pentru pasionații de parfumuri, transportul aromelor preferate nu este mereu ceva facil. La urma urmei, cui îi place să poarte prin lume sticle peste sticle de parfum, care nu doar îngreunează conținutul genților și rucsacurilor, dar și riscă să se zgârie sau să se spargă. Soluția la această problemă o constituie sticluțele reîncărcabile cu atomizor. Recipientul de decant Notino Travel Collection îți oferă posibilitatea de a transporta miresmele preferate oriunde. Are capacitatea de 5 ml, ceea ce înseamnă că poți folosi până la 120 de spray-uri dintr-o singură încărcare. Este confecționat din aluminiu și are o mică fereastră încorporată, pentru a vedea exact cât parfum ți-a mai rămas.


Protejează-ți părul după fiecare spălare

Idei de cadouri last-minute de la Notino care nu pot lipsi de sub bradul de Crăciun

Este tentant să apelăm la uscătorul de păr atunci când ne-am spălat pe cap, dar din când în când este bine să lăsăm podoaba capilară să se usuce în mod natural, fără a o supune la căldură și alți factori iritanți. Vei observa beneficiile pe termen lung, sub forma unui păr care nu se rupe ușor și cu vârfuri sănătoase.

Însă pentru o uscare naturală eficientă este nevoie de un prosop potrivit. Prosopul din microfibre de la Notino Spa Collection este moale și absoarbe umezeala din firul de păr spălat fără să alunece de pe cap, mulțumită sistemului de prindere cu nasture. Așadar, vei putea să îți continui activitățile obișnuite prin casă în timp ce părul tău se usucă natural.

Fă-ți cel mai WOW make-up pentru noaptea dintre ani

Idei de cadouri last-minute de la Notino care nu pot lipsi de sub bradul de Crăciun

Pregătește-te pentru un machiaj festiv cu accesoriile potrivite, care îți vor face treaba mai ușoară.

Setul de pensule Notino Luxe Collection are tot ce îți trebuie pentru un machiaj al ochilor spectaculos, care să uimească: de la pensula pentru fardul de bază și pentru smoky eyes sau eyeliner și sprâncene, până la peria pentru gene. Depinde numai de ce look vrei să încerci! Setul este numai bun și pentru călătorii, pensulele venind împreună cu o gentuță neagră, elegantă.

Casa ta prinde arome de Crăciun

Idei de cadouri last-minute de la Notino care nu pot lipsi de sub bradul de Crăciun

Aromele de Crăciun trezesc în noi nostalgie și creează o atmosferă familiară, calduroasă. Cu ajutorul lumânărilor parfumate, este și mai ușor să intri în spiritul sărbătorilor. Lumânările parfumate Feelin’ Festive din gama Notino Home Collection îți vor îmbrăca locuința într-o aromă minunată și vor crea o atmosferă relaxantă, care te va face să te simți grozav în acest sezon festiv.

Fă din procesul de makeup o joacă

Idei de cadouri last-minute de la Notino care nu pot lipsi de sub bradul de Crăciun

Fără instrumentele potrivite, rutina de makeup poate să fie o adevărată provocare. De câte ori ai încercat să aplici fondul de ten, doar pentru a realiza că rezultatul final este neuniform și neprofesionist? Cu un burețel de aplicare corect, nu mai trebuie să te confrunți cu această problemă. Burețelul profesional de la Notino Master Collection este perfect pentru toate vârstele. Cu ajutorul său, produsele de makeup se pot aplica ușor, chiar și în zonele mai greu de accesat. Avantajul său este că nu absoarbe mai mult produs decât ar trebui. În plus, poate fi transportat cu ușurință oriunde.

Descoperă-le pe toate pe www.notino.ro și nu rata ultima șansă de a-ți primi cadourile la timp de Crăciun. Notino garantează livrarea înainte de Crăciun pentru toate comenzile plasate până pe 21 decembrie prin curier și până pe 23 decembrie pentru comenzile livrate în magazin.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter