La ai mei sau la ai tăi de Sărbători?

De Libertatea pentru femei, pe

În fiecare an aceeaşi poveste: trebuie să hotărâţi unde petreceţi sărbătorile, fără să supăraţi pe cineva. Mai mult, aţi vrea să vă simţiţi în largul vostru amândoi…
Sărbătorile de iarnă se petrec în familie. Tu ai prefera familia ta, iar el pe-a lui. E cazul să ajungeţi la un compromis fără a strica atmosfera cu certuri. Până la urmă, e o perioadă a bucuriei şi a bunei înţelegeri…

DE CE LA TINE?

Pentru că eşti mai relaxată
Ai muncit mult înainte de Sărbă-tori, eşti obosită şi chiar vrei câ­teva zile de odihnă. Unde poate fi mai bine decât la mama acasă? Acolo te simţi în largul tău şi poţi să scapi de orice griji.
El se simte bine oriunde
Pentru el, Sărbătorile înseamnă mâncare, băutură şi voie bună. Că toate astea se petrec la ai lui sau la ai tăi, nu contează prea mult. Atunci de ce nu aţi merge la părinţii tăi?
Te reîntâlneşti cu rudele
Ai rude şi cunoştinţe din copilă-rie pe care vrei să le reîntâlneşti, iar aceasta este singura ocazie să o faci. Sunt persoane cu care poate nu te-ai mai întâlnit de ani de zile, dar îţi sunt dragi şi ai vrea să vă mai întâlniţi să povestiţi.

DE CE LA EL?

Pentru că, de obicei, mergeţi la tine
În fiecare an argumentele tale funcţionează şi mergeţi mai des la părinţii tăi, decât la ai lui. Anul acesta puteţi face o excepţie, ca să readuceţi un echilibru.
Ca să îi faci pe plac
Dacă insistă să mergeţi la el, fă-i  plăcerea. O să se bucure când o să vadă că îl înţelegi şi eşti dispusă.
Ca să reînnodaţi legăturile
Dacă peste an ai avut dispute cu părinţii lui, Sărbătorile pot fi ocazia ideală de împăcare. Crăciunul este perioada bucuriei şi a iertării, iar simplul fapt că alegeţi să mergeţi la ei este un semn că vreţi să vă înţelegeţi din nou bine.
Nu evita situaţiile când…
Copiii preferă un anumit loc. E important ca şi ei să se simtă bine, pentru ca sărbătorile să fie reuşite. Dacă au preferinţe clare, ar fi bine să ţineţi cont de ele.
E singura ocazie de a vizita părinţii care locuiesc mai departe. Vă puteţi folosi de aceste zile pentru a le face o bucurie. Poate anul viitor nu veţi avea timp pentru asta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter