Accesorii erotice cu care alungi plictiseala din pat

De Stela Moisescu, pe

Nu vorbim de jucăriile erotice clasice, ci de obiectele banale, dar, care, introduse în partida de sex, vă oferă o experienţă nouă şi palpitantă! Fiecare cuplu găseşte…
… în timp o reţetă a plăcerii, care nu dă greş. Totuşi, reţeta succesului în pat ajunge să vă dăuneze, atunci când apelaţi mereu la ea ca o plasă de siguranţă. Rutina apare din teama de a risca. Doar riscând, veţi găsi alte şi alte lucruri noi, care să vă aducă în extaz.

Iată câteva accesorii care transformă total partida de sex şi cu ajutorul cărora alungaţi plictiseala din pat!

Oglinda aduce fantezie partidelor de sex monotone

Oglinda oferă un farmec cu totul şi cu totul special unei partide de sex. Îţi satisface simultan fanteziile voyeuristice şi pe cele exhibiţioniste. În faţa oglinzii simţi că te expui în faţa iubitului tău şi îl poţi urmări cum te soarbe din priviri. Ai impresia că vizionezi un film pentru adulţi, în care tu joci rolul principal. Sexul în faţa oglinzii îţi creşte adrenalina pentru că ai ocazia să te vezi într-o postură cu adevărat inedită.

În plus, senzaţia pe care o ai când privirile voastre se intersectează în oglindă este pur şi simplu electrică. Acest accesoriu erotic oferă multă fantezie unei vieţi sexuale monotone.

Există mai multe maniere de a folosi o oglindă: puteţi opta pentru sexul din picioare în faţa unei oglinzi care este deja montată pe un perete sau, dacă vreţi să transformaţi practica într-un obicei, montaţi o oglindă în dreptul patului. Dacă ai şifonierul în faţa patului oglinda poate fi pusă pe o uşă. În acest fel, ori de câte ori faceţi sex, puteţi arunca un ochi în oglindă!

Scaunul şi fotoliul vă oferă noi variante de poziţii sexuale

Scaunul şi fotoliul sunt accesorii erotice practice, cu care vă puteţi schimba din temelii viaţa sexuală! De ce? Pentru că vă pun la dispoziţie o gamă largă de poziţii sexuale pe care ori nu aţi avut cum să le încercaţi în pat, ori vi s-a părut prea complicat.

Sigur îi vei face sângele să fiarbă, dacă te aşezi deasupra lui pe un fotoliu mai îngust, atenţie, cu picioarele pe braţele fotoliului. Tu eşti cea care controlează penetrarea, mişcându-ţi bazinul în sus şi în jos. Poziţia este ideală pentru femeile mignone, care, în pat, nu se pot mişca deasupra iubitului în sus şi în jos. În plus, de data aceasta nu e nevoie să stai în tălpi, aşa că oboseşti mai greu. Iubitul tău stă cu spatele rezemat, nu întins pe pat, aşa că ajunge cu mâinile foarte bine la zonele tale erogene, la sâni şi clitoris!

Deşi nu este la fel de comod, scaunul are un avantaj în plus faţă de fotoliu: faptul că îl puteţi muta oriunde în casă… inclusiv în faţa unei oglinzi!

Variantele de poziţionare pe scaun sunt multiple, deşi cel mai practic este ca iubitul tău să stea pe el, iar tu deasupra lui. Dacă te aşezi cu faţa la iubitul tău vei remarca faptul că, din această poziţie, clitorisul tău îi atinge bazinul, iar dacă te ridici în picioare şi punctul tău G este stimulat. Vei avea garantat orgasm, învăţând cum să sincronizezi atingerea clitorisului de bazinul lui cu stimularea punctului G. Cele două senzaţii de plăcere, sigur vor face partida de sex una inedită şi satisfăcătoare în egală măsură.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter