5 motive pentru care relaţiile perfecte se termină

De Diana Zagrean, pe

Totul părea să meargă perfect şi totuşi relaţia s-a terminat? Unele relaţii de dragoste par solide şi au multe aspecte funcţionale, cu toate acestea, ele nu reuşesc să treacă proba timpului. Vezi care sunt cele 5 motive pentru care chiar şi relaţiile perfecte se termină.


Apariţia unui stres nou
Dacă vrei să ai o relaţie serioasă cu cineva, trebuie să fii dispus să îi rămâi alături la bine şi mai ales la rău. Chiar dacă un cuplu a fost împreună ani de zile şi cei doi au trecut prin tot felul de teste cu brio, nu înseamnă că schimbarea bruscă a situaţiei materiale, pierderea slujbei sau a unui părinte nu poate distruge relaţia.
Ştii că o relaţie va reuşi atunci când cei doi oameni implicaţi reuşesc să se susţină prin momente critice, apărute brusc.
Partenerii sunt în puncte diferite ale dezvoltării personale
Chiar dacă doi oameni se înţeleg de minune, se iubesc sincer şi comunică bine, asta nu înseamnă că trec prin aceleaşi situaţii.
Dacă, de exemplu, el este puţin mai în vârstă decât tine, s-ar putea să se grăbească să-şi întemeieze o familie, în timp ce tu abia ai terminat studiile şi te întrebi ce vrei să faci cu viaţa ta. Dacă vă doriţi lucruri foarte diferite în viaţă în acest moment, niciun compromis nu va salva relaţia.
Increderea a fost zdruncinată
Unul dintre cei mai aprigi criminali ai relaţiilor este lipsa de încredere în partener. Dacă unul înşală, încrederea clădită în ani de zile se poate zdruncina deoadată.
Repararea încrederii yzdobite este unul din cele mai grele lucruri pe care trebuie să le faci într-o relaţie şi multă lume consideră ca soluţie mai simplă despărţirea.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter