Trei zodii care se despart în luna august 2018

De Mădălina Manole, pe
Luna august 2018 vine cu aspecte astrologice foarte importante pentru toate semnele zodiacale. Pe lângă tranzitele lunare, acum va avea loc și o eclipsă parțială de Soare, iar aceasta va avea un puternic impact asupra tuturor nativilor, în funcție de sectorul astrologic pe care-l tranzitează.

Luna Nouă din data de 11 august care se formează în zodia Leu va fi însoțită de o eclipsă parțială de Soare care va veni cu surprize neașteptate și răsturnări de situație pentru toate zodiile, însă 3 dintre acestea vor fi afectate întocmai în sectorul sentimental, aspect care poate aduce despărțirea definitivă a nativilor. Configurația astrală este cu atât mai mult potrivnică cu cât Mercur, planeta comunicării, este în această perioadă retrograd întocmai în zodia Leu și aduce reevaluări chiar în domeniile afectate de Lună Nouă și Eclipsă.

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor fi dublu afectați în sectorul sentimental întreaga lună. Prin urmare, dacă unii nativi se vor bucura de raze și oportunități din partea planetei Venus la început de lună, alți nativi vor trece prin despărțiri dramatice atunci când Luna Nouă și Eclipsa de Soare își vor face simțită influența în sectorul sentimental. Totul ține de contextul relațional pe care l-au clădit până acum. Este o perioadă cu multe încercări, cu urcișuri și coborâșuri, o perioadă ce va fi cu greu reechilibrată, iar nativii vor fi măcinați pe plan sentimental, în special aceia care se află în relații de lungă durată, unde monotonia și obișnuința s-au instalat.

Citește și – Top 3 zodii care au noroc în dragoste în luna august 2018

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter