10 parfumuri care incită bărbaţii. Află dacă printre ele este şi al tău!

De Raluca Cristea, pe

Parfumul pe care îl foloseşti este o emblemă a ta. Îţi face simţită prezenţa oriunde dar mai ales printre reprezentanţii sexului tare.

Mai jos ai o listă cu 10 parfumuri incitante, feminine şi senzuale cărora bărbaţii nu le pot rezista. Efect garantat de Unica.ro!

Euphoria de la Calvin Klein este un parfum exotic şi cremos în acelaşi timp. Îţi lasă pielea fină, parfumată cu o aromă elegantă, seducătoare, suficient de tare încât să incite dar nu să deranjeze.

Aroma caldă şi notele afrodisiace de orhidee, ambră, rodie şi lotus îţi garantează reuşita. Orice posesoare a parfumului plin de euforie nu are cum să nu treacă neremarcată.

10 parfumuri care incită bărbaţii. Află dacă printre ele este şi al tău!
10 parfumuri care incită bărbaţii. Află dacă printre ele este şi al tău! Parfumului Amor Amor de la Cacharel i se mai spune, pe bună dreptate, parfumul cu dragoste şi plăcere.

Parfumează-te înainte să te întâlneşti cu bărbatul pe care îl doreşti şi fi sigură că îl vei învălui pe norocos în note senzuale, seducătoare care promit o poveste de dragoste la fel de pasională şi surprinzătoare ca şi aroma pe care o porţi.

Lady Million de la Paco Rabanne îmbată simţurile oricui îi simte aroma ce pluteşte printre valuri de fructe dulci, nectar de flori, patchouli şi iasomie, ultimele două fiind chiar afrodisiace.

Într-o sticlă senzuală şi cu un mesaj clar de parfum dedicate unei femei preţioase şi ambişioase, Lady Million îmbracă perfect pielea unei femei care ştie ce vrea.

10 parfumuri care incită bărbaţii. Află dacă printre ele este şi al tău!
10 parfumuri care incită bărbaţii. Află dacă printre ele este şi al tău! Pe cât de ciudat poate părea numele, pe atât de interesant este efectul. Alien de la Thierry Mugler este o apă de parfum senzuală, exotică şi plină de arome care se îmbină într-un amestec seducător, afrodisiac – iasomie, ambră, note lemnoase şi puţin nectar de flori.

Este genul de parfum care transformă o noapte banală în una specială.

Cu o sticlă şi o aromă la fel de sclipitoare ca şi numele, Bright Crystal de la Versace este un parfum dedicate femeii puternice dar în acelaşi timp feminină şi senzuală.

Poartă-l în momentele speciale şi te vei simţi parcă învăluită de o eşarfă preţioasă care atinge corzile sensibile ale iubitului tău, prin accentele afrodisiace de chihlimbar, rodie şi mosc.

10 parfumuri care incită bărbaţii. Află dacă printre ele este şi al tău!
10 parfumuri care incită bărbaţii. Află dacă printre ele este şi al tău! Casa Yves Saint Laurent te transformă într-o apariţie şi îţi aduce Cinema. Este un parfum potrivit femeii elegante, care îşi alege hainele astfel încât să atragă privirile celor pe care vrea să-i impresioneze.

Aroma de vanilie, clementină, iasomie şi mosc aduce aminte de perioada Marylin Monroe, Liz Taylor, Sophia Lauren şi îţi dă acel “ceva” din atitudinea celor trei dive.

Code de la Armani este un parfum proaspăt şi foarte sexy datorită amestecului vibrant de portocale roşii, ghimbir, pere, iasomie şi vanilie. Purtând parfumul acesta pe piele, mai ales seara, fi sigură că vei smulge cel puţin un compliment special.

Doar un puf de “cod secret” şi te simţi exact aşa cum parfumul te vrea să fii: puternică, sexy, misterioasă.

10 parfumuri care incită bărbaţii. Află dacă printre ele este şi al tău!
10 parfumuri care incită bărbaţii. Află dacă printre ele este şi al tău! O aromă uşoară dar complexă, elegantă dar plină de surprize olfactive. Aşa poate fi descris parfumul Premier Jour de la Nina Ricci.

Cu notele sale subtile de fructe, miere şi cedru, Premier Jour este alegerea ideală pentru o cină romantică cu iubitul tău sau o seară liniştită în braţele lui căci parfumul este unul potrivit momentelor la fel de calme şi delicate ca şi aroma.

Pentru că imaginea ta este poate cea mai importantă când cunoşti prima dată un bărbat interesant, Nino Cerruti îţi aduce parfumul Image – un parfum care îmbină note de citrice, piper şi mesteacăn ca să aducă o aromă incitantă, modernă şi vibrant.

Este genul de parfum care ascute simţurile şi aduce un strop de adrenalină în plus.

10 parfumuri care incită bărbaţii. Află dacă printre ele este şi al tău!
10 parfumuri care incită bărbaţii. Află dacă printre ele este şi al tău! Un parfum delicat şi totuşi incitant, L de la Lolita Lempicka îţi aduce căldura afrodisiacă a vaniliei şi îmbrăţişările moscului ca să se împletească într-un acord perfect feminin cu scorţişoara şi florile de portocal.

Este un parfum cu care nu prea ai cum să dai greş în faţa unui bărbat, mai ales dacă te parfumezi cu puţin timp înainte să te întâlneşti cu el.

Poţi cumpăra parfumurile de mai sus accesând shop.unica.ro

Tu ce parfum foloseşti?

Foto:  Shop.unica.ro, Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter