Zendaya, apariție spectaculoasă pe covorul roșu al SAG Awards. Cele mai frumoase ținute / VIDEO

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 27 februarie 2023, 12:23

SAG Awards s-au decernat duminică seară, la Los Angeles, și a adus pe covorul roșu unele dintre cele mai cunoscute vedete. Celebritățile au făcut spectacol la ceremonie, cu cele mai spectaculoase ținute. Iar Zendaya le-a întrecut pe toate.

Cea de-a 29-a ediție a premiilor Screen Actors Guild (SAG), iar cele mai mari staruri de la Hollywood au călcat pe covorul roșu pline de stil și eleganță.

Zendaya, apariție spectaculoasă la SAG Awards

Zendaya, în vârstă de 26 de ani, a avut cea mai spectaculoasă apariție la premiile SAG. Actrița a apărut într-o rochie roz, de gală, cu flori tridimensionale prinse de fusta lungă.

Vedeta și-a expus silueta perfectă într-o rochie semnată Valentino, acoperită cu 190 de trandafiri de aceeași culoare, notează Daily Mail.

Pe parcursul ceremoniei, Zendaya s-a schimbat într-o altă rochie superbă, roz cu negru și albastru, înainte de a urca pe scenă pentru a prezenta premiul pentru cea mai bună actriță într-o miniserie, împreună cu Paul Mescal. Această a doua rochie, cu care artista a făcut furori la SAG Awards este marca Armani Privé.

Zendaya nu a fost însoțită, de data aceasta, de iubitul ei, actorul Tom Holland, însă acesta a susținut-o de acasă.

Citește și: Ce ținute au purtat vedetele la premiera „Avatar: The Way of Water”. Heidi Klum a făcut furori cu o rochie ce pare făcută din apă. Galerie foto

Citește și: Cele mai frumoase ținute purtate de Kate Middleton la galele premiilor BAFTA

Citește și: Accident la BAFTA After Party. Actrița Phoebe Waller-Bridge s-a împiedicat și a căzut. Cele mai spectaculoase ținute ale vedetelor

Citește și: Încălțămintea potrivită pentru ținutele elegante din sezonul rece

Cele mai frumoase ținute de la SAG Awards

Zendaya nu este singura care a fost îndelung admirată pe covorul roșu la SAG Awards. Mai multe staruri au avut ținute uluitoare în această seară importantă din industria de divertisment.

Haley Lu Richardson, Angela Bassett, Emily Blunt, Jessica Chastain, Michelle Yeoh și Jenna Ortega se numără printre vedetele care au făcut furori de la primul pas pe covorul roșu.

Angela Bassett (64 ani) a arătat incredibil într-o rochie galbenă, cu un tulle voluminos, semnată Giambattista Valli Couture.

Actrița din Black Panther și-a accesorizat rochia cu o pereche de cercei lungi, pantofi Sarah Flint și o mică poșetă.

Jessica Chastain a arătat uluitoare într-o rochie roz marca Zuhair Murad, în timp de Jenna Ortega a avut o apariție greu de uitat. Actrița din Wednesday a purtat o rochie neagră cu fustă asimetrică, Gianni Versace din colecția toamnă-iarnă 1994. Actrița și-a completat ținuta cu un colier cu diamante, în timp ce părul și l-a lăsat desfăcut.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum au arătat cele mai spectaculoase ținute de la SAG Awards

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter