Vedetele adoră ţinutele neon de la Gucci. Îţi plac?

De Diana Sorescu, pe

Vedetele de la Hollywood au făcut o pasiune pentru noua colecţie Gucci. Ţinutele în mix de nuanţe vibrante sunt preferatele lor. Care ansamblu vestimentar îţi place mai mult?

Gucci Mania

Casa de modă Gucci a interpretat perfect tendinţele verii 2011 şi a propus o colecţie dinamică, plină de culoare şi atirudine.

Hainele lor combină îndrăzneţ nuanţele neon cu croiurile sexy, cu decupaje, şi cu elementele pe val precum topurile înnodate sau bluzele tube.

Kim Kardashian, Kerry Washington, Jennifer Lopez şi Camilla Belle sunt îmbrăcate din cap până în picioare în Gucci.

Kim a purtat aseară un ansamblu mov-corai-turcoaz-bronz, cu top scurt, înnodat. Voluptoasa vedetă de televiziune e sexy, cu un singur amendament: abdomenul ei arată ciudat! Era mai indicat dacă mergea pe varianta unui top simplu, cu umerii goi, din acceaşi colecţie.

Kerry arată superb în verde jad, albastru cobalt şi auriu, iar silueta ei este frumos conturată de rochiţa asimetrică, ultra-sexy!

Înainte să devină superstar, Camilla a avut un parcus prolific ca şi model, aşa că ţinuta Gucci îi vine ca turnată! Diva a ales un costum superb, cu blazer tangerine, top mov roial şi pantaloni harem verde mentă, completat de brâul metalizat, cu ciucuri. Ne place!

Jennifer e super-elegantă într-o rochie mix, negru cu verde smarald. Sandalele fine şi clutch-ul auriu, ton sur ton cu centura, completează perfect look-ul divei.

Cine poartă cel mai stilat creaţiile Gucci?

Vedetele adoră ţinutele neon de la Gucci. Îţi plac?

Foto: Northfoto, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter