Cum să fii şic cu cizme de cauciuc. Învaţă de la vedete!

De Geo Berciu, pe

Ploaia şi vremea rea cu greu îţi permit să ai un aspect impecabil, iar alegerea unor piese care să garanteze o ţinută plină de farmec nu este o sarcină deloc uşoară. Vedetele au găsit soluţia pentru un outfit şic: cizmele de cauciuc.

Sarah Jessica Parker este un fashion icon, dar acest lucru nu înseamnă că toaletele ei sunt toate create pentru a defila pe covorul roşu. Atunci când merge să-şi ia fetiţele de la şcoală sau merge la cumpărături, celebra actriţă ştie cum să atragă privirile chiar şi „înfofolită” cu haine călduroase. În zilele răcoroase de toamnă, Sarah Jessica Parker poate fi văzută purtând o pereche de cizme de cauciuc, o jachetă uşor cambartă şi jeanşi gri. Elementele care o scot din anonimat sunt ochelarii de soare oversize (folosiţi chiar dacă nu este soare) şi geanta din piele albă.
Cum să fii şic cu cizme de cauciuc. Învaţă de la vedete!

Şi Hilary Duff a reuşit să-şi alcătuiască un outfit uşor de remarcat chiar dacă a mizat pe elemente confortabile. Pe lângă cizmele de cauciuc Jimmy Choo, imprimate cu model reptilian, vedeta nu a lăsat la întâmplare din celelalte accesorii, remarcându-se geanta supradimensionată şi pălăria foarte în tendinţe în această toamnă.
Cum să fii şic cu cizme de cauciuc. Învaţă de la vedete!

Când vine vorba despre eleganţă şi stil, Julianne Moore este un etalon în domeniu. În ciuda celor 54 de ani, actriţa nu a renunţat niciodată la hainele tinereşti, iar asortarea acestora denotă de fiecare dată bunul gust. Julianne Moore a făcut furori pe stradă cu ţinuta ei, pe cât de simplă, pe atât de şic: un trench englezesc, combinat cu cizme din cauciuc, ambele piese un must-have al acestui sezon. Eşarfa în carouri, ochelarii de soare oversize şi geanta de dimensiuni mari au contribuit şi ele la aspectul de invidiat al vedetei.
Cum să fii şic cu cizme de cauciuc. Învaţă de la vedete!

Dacă în urmă cu câţiva ani, cizmele de cauciuc erau purtate doar de către bărbaţi al vânătoare sau pescuit, acum ele nu trebuie să lipsească din garderoba nici unei fashioniste. Cel mai bun exemplu în acest sens este Elin Nordegren, fosta soţie a lui Tiger Woods, care şi-a etalat încălţările de ploaie chiar dacă afară era senin şi soare. Combinate cu o pereche de pantaloni albi şi cu o bluză neagră, accesorizată cu o eşarfă înnodată ştrengăreşte, cizmele din cauciuc au desăvârşit un look relaxat, dar stilat.
Cum să fii şic cu cizme de cauciuc. Învaţă de la vedete!

Actriţa Rachel Bilson s-a aliniat şi ea tendinţelor modei, iar cizmele alese, de culoare kaki au fost mixate perfect cu o jachetă tip poncho şi o geantă colorată. Ochelarii de soare nu puteau lipsi dintr-un outfit în vogă, bineînţeles.
Cum să fii şic cu cizme de cauciuc. Învaţă de la vedete!
(Sursa foto: Pinterest, Hepta)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter